Konopný olej na péči o vlasy?
Vetřete a stanou se zázraky

Konopný olej na péči o vlasy?
Vetřete a stanou se zázraky

26. 6. 2015

Pro krásu i zdraví je určen tělový a pleťový konopný olej s extraktem z celých rostlin Cannabis Sativa s obsahem protizánětlivých cannabinoidů. Pokud máte roztřepené konečky, stačí vetřít do vlasů či přidat do oblíbeného šamponu.

Olej je vhodný pro péči o problematickou i zdravou pokožku, pro uvolňující a relaxační masáž obličeje a celého těla, vhodný také na kožní onemocnění a veškeré bolesti pohybového aparátu.

Olej o objemu 100 ml si můžete koupit v konopné lékarně za 330 Kč. Více na http://www.konopnyshop.cz/

Reference z první ruky:

Je mi 22 let a pracuji jako kadeřnice. Ve svém oboru používám pouze profesionální značkové produkty na vlasy. Měla jsem tu možnost vyzkoušet i Váš tělový a pleťový konopný olej BODY & SKIN, který jsem si aplikovala přímo do vlasů. Mohu říci, že jsem prakticky okamžitě cítila naprosto vyrovnanou strukturu vlasového vlákna bez roztřepených konečků! Při používání mého současného oleje na vlasy se mi roztřepené konečky zacelily až po dvou měsíční aplikaci. Z profesionálního hlediska mohu konstatovat, že je to nejrychleji účinný olej z desítek profesionálních přípravků na vlasovou kosmetiku. Současně se mi na tomto produktu líbí, že ho mohu použít i na jiné problémové partie mého těla, například při výskytu oparů. Děkuji a vřele doporučuji. 

Kateřina Prchalová, Praha 10 – Petrovice

Je mi 79 let a po požití jednoho balení konopného loupaného semínka Carun jsem zjistila, že mi mé šedivé vlasy od čela cca 2 cm dozadu zhnědly v mou přirozenou barvu. Jinak si šedivé vlasy běžně barvím. Jsem zvědavá, jak mé vlasy budou vypadat po druhém balení semínek. Tohle mě opravdu překvapilo.

Ing. Nataša Šlyková, Budyně nad Ohří 

 

konopí
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%