Líbejte se a omládnete

Líbejte se a omládnete

8. 7. 2015

Je vědecky doloženo, že deset vteřin souvislého líbání dokáže posunout biologický čas našeho těla o hodinu zpátky, to znamená, že o hodinu omládneme. Minuta nepřetržitého líbání však už dokáže náš čas v těle vrátit o šestnáct hodin. Po minutě líbání jsme tedy o šestnáct hodin omládli.
A pokud se vydržíte líbat v jednom kuse čtvrt hodiny, vaše buňky svůj přirozený proces odumírání zpomalí tak, že dostanete k dobru už deset dnů. O tolik v tu chvíli budete mladší.

Tak jsem si spočítal, že když svou milou přemluvím každý den k 15 minutám líbání, za týden oba omládneme o 70 dnů, za měsíc o 300 dnů (počítám s průměrem 30 dnů do měsíce), za rok už o 3600 dnů, to jest budeme mladší přibližně o 10 let. No a za 10 let patnáctiminutového nepřetržitého denního líbání omládneme o 100 let.

Je-li mi v tuto chvíli šedesát a za deset roků mi bude sedmdesát, tak budu-li se deset let líbat denně patnáct minut, omládnu o sto let, a za deset let mi tedy nebude sedmdesát, nýbrž mínus třicet. To, prosím, není teplotní údaj, nýbrž údaj věkový. Hm, zdalipak se ještě po téhle desetiletce sladkých líbacích patnáctiminutovek poznáme?

(z chystané knihy Štěstěnky)

láska stárnutí vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.