6000 na hlavu

6000 na hlavu

11. 7. 2015

Ano, tolik dostane země, co příjme imigranty na svoje území. Stojí to za to?

Austrálie lodě s uprchlíky prostě otočí zpět a nedovolí jim přistát u svých břehů. Jak to, že nikde nečtu, jací jsou ti Australané rasisté. Nikde ani slovo. Ani Američané nejsou rasisti. To si smíte jen myslet, ale neříkejte to nahlas, nebo vás označí na xenofoba, rasistu a blba.

Tak nějak to vše nedává smysl a člověk pátrá po pravdě jak žíznivec po vodě a spíš umře žízní, než tu vodu najde. Pořád přemýšlím, proč je EU tak ochotna příjimat hordy polodivokých muslimů, kterým není cizí stínání hlav, mučení, zabíjení vlastních dětí, zohavování žen. Pro Boha, co je k tomu nutí? Máme přece prostředky, aby se tyhle hordy zastavily a vrátily se tam, odkud přišly.

Já nevím, jaký mají naši politici zrak, ale já vidím v imigrantech davy mladých silných mužů, mizivé procento žen a dětí. Tak dobře, pusťme sem rodiny a mladé muže vraťme tam, odkud přišli. Všichni víme co se děje v Cannes a dalších zemích Evropy. Jsme utlačování, zabíjeni a ženy znásilňovány a to vše pod taktovkou EU.

V podstatě máme jediné štěstí, tedy prozatím, že jsme pro ně příliš chudá zem a jejich cílová místa jsou jinde. Tohle ale nebude trvat věčně a zaplaví i naši krásnou zemi a budou se tu roztahovat a nás utlačovat. Nejhorší je, jak nám pořád říkají:

„Nebojte se. Vždyť to jsou jen chudáci, co hledají nové domovy a my jim přece jen pomáháme. Jsme všichni lidé.“

Jenže já se bojím a nikdo mi nevymluví, že to, co se k nám hrne, je islám v jeho nejtvrdší podobě a že toho budeme sakra litovat. Mohla bych mávnout rukou a říct:

„No tak, holka. Nejsi nejmladší, svoje sis užila a odžila, tak drž pusu a krok a hezky poslouchej pány politiky a po vzoru Bělobrádka si je nastěhuj do chalupy a poděl se s nimi o svoje přebytky. Jenže já žádné přebytky nemám, a když náhodou mám, tak je rozdělím mezi naši chudé.

Tak se ptám, kdo je za tím. Člověku dojde, že je tohle někým financováno a že tím dostane EU na kolena. Tak proč to špičky EU trpí? Že by už měli zemi zaslíbenou, kam zmizí, až se v naší plné Evropě usadí ještě muslimská horda? Kdoví, kolik jich vlastně bude? Od některých stoupenců této nesmyslné války, protože to už je válka, se mi dostane posměšků a já bych byla jen ráda, kdybych se hodně pletla.

Myslím, že tady je jediná odpověď. Jako vždy jde v prvé řadě o peníze a o moc. Kdo ji chce strhnout na sebe a ovládnout celou naši maličkou planetu? Ti, co už ji ovládají. Pár procent obchodníků, co si ze Země udělali kuličku na hraní.

Evropa Evropská unie peníze
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...