Žádná vedra nepřijdou,
bude kolem pětadvaceti

Žádná vedra nepřijdou,
bude kolem pětadvaceti

11. 7. 2015

Tropy do konce července nečekejme. V příštích čtyřech týdnech by se nejvyšší denní teploty v České republice měly pohybovat kolem 25 stupňů, v noci má být kolem třinácti. Podle čerstvé předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) má pršet spíše podprůměrně, relativně nejvíc deště by mělo být v týdnu od 27. července do 2. srpna. 

„Období od 13. července do 9. srpna 2015 bude teplotně průměrné až nadprůměrné. První a poslední týden bude teplotně nadprůměrný až průměrný. Začátek prvního týdne bude chladnější, ale postupně během týdne budou teploty stoupat. Relativně nejchladnější vychází týden od 27. července do 2. srpna,“ uvedl ČHMÚ. 

Zatímco zkraje končícího týdne panovaly v tuzemsku tropické teploty, poslední dva dny se vyznačovaly výrazně chladnými rány. Na několika místech Šumavy a Jizerských hor dokonce mrzlo, v lokalitě Kvilda-Perla na Šumavě byly jen čtyři stupně pod nulou. 

vedra
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...