Foto

US Open: skončili Nadal
i Ferrer, Serena měla namále

5. 9. 2015

Kdo čekal na duel Sereny Williamsové s krajankou Bethanií Mattek-Sandsovou viděl opět napínavý souboj. Soupeřka Sereny Bethanie opět nastoupila ve svých černých dlouhých podkolenkách, oranžové vlasy a její potetované paže. Ano, dala jí zabrat.

Letošní dvojnásobná držitelka grandslamových titulů ve čtyřhře, spolu s Lucií Šafářovou, nejen na Australian Open, ale i na French Open, v prvním setu překonala Serenu a porazila ji 6:3, až ke konci druhého setu se Serena přizpůsobila její hře a dokázala vyrovnat na 1:1, třetí set nepovolila Serena Bethanii jedinou hru. Konečný stav zápasu 3:6,7:5,6:0. Bethanie hrála velmi odvážně a energicky, duel trval necelé dvě hodiny a Serena Williamsová na závěr udělala provaz. V osmifinále ji čeká další krajanka Madison Keysová, která vyřadila Agniezsku Radwaňskou.

Do osmifinále se probojovala i její sestra Venus Williamsová, ale i Kanaďanka Eugenie Bouchardová, která zdolala Dominiku Cibulkovou v setech 2:1.

V dnešních ženských duelech budou bojovat o postup do osmifinále tři Češky: Petra Kvitová : K.A.Schmiedlová, Petra Cetkovská - Flavia Penettaová, Barbora Strýcová - Sabine Lisická.

Ve včerejším duelu musel velmi zabojovat v pětisetové bitvě obhájce titulu Marin Čilič, který udolal Kukuškina 3:2. Překvapením bylo vyřazení světové sedmičky Davida Ferrera Francouzem Jeremy Chardym, který se stane soupeřem Marina Čiliče v osmifinále. I Miloše Raoniče vyřadil Španěl Feliciano Lopez, kterého čeká duel s Italem Fabiem Fognini, jenž v ranních hodinách evropského času vyřadil Rafaela Nadala 3:2.

Tomáš Berdych dnes nastoupí proti Garcia-Lopezovi, ve vzájemné bilanci zápasů je to 2:3. Bude to nelehký souboj, stejně jako pro Jiřího Veselého, který nastoupí proti Američanu Johnu Isnerovi.

Sportu zdar! 

sport tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.