Sesterský souboj Williamsových vyhrála světová jednička Serena

Sesterský souboj Williamsových vyhrála světová jednička Serena

9. 9. 2015

První čtvrtfinálový duel mezi Kristinou Mladenovičovou a Robertou Vinci byl zajímavý. V prvním setu 6:3 pro Robertu, ve druhém otočila hru Kristina na 7:5, avšak třetí set patřil opět Robertě 6:4, která je poprvé ve svých 32 letech v gandslamovém semifinále, čeká ji souboj se Serenou Williamsovou.

Kdo vyčkal nočních hodin, po půlnoci našeho času, viděl souboj Sereny a Venus, třísetovou bitvu nakonec vyhrála Serena 6:2,1:6 a 6:3. V tomto sesterském duelu padlo celkem 20 es, z toho 12 jich dala Serena a 8 es dala Venus.

Ve čtvrtfinálovém duelu uvidíme Petru Kvitovou s Flavií Penettaovou, Victorii Azarenkovou se Simonou Halepovou, která z nich postoupí do semifinále grandslamu US Open?

Ve čvrtfinále mužů v pětisetové bitvě zdolal Marin Čilič Jo-Wilfried Tsongu 6:4,6:4,3:6,7:5 a 6:4. Duel mezi světovou jedničkou Novakem Djokovičem a Španělem Felicianem Lopezem se dohrál nyní v ranních hodinách v čtyřsetové bitvě, která končila v posledním setu tiebreakem 6:1,3:6,6:3,7:6. Semifinále zítra: Marin Čilič - Novak Djokovič.

Dnes budou další dva čtvrtfinálové duely mužů velmi zajímavé. Nastoupí Švýcar Stan Wawrinka proti Jihoafričanovi Kevinu Andersonovi, který ve čtyřsetové bitvě vyřadil Andy Murryho. Ve druhém duelu nastoupí další Švýcar a světová dvojka, Roger Federer proti Francouzi Richardu Gasquetovi, který vyřadil našeho Tomáše Berdycha.

Sportu zdar!

sport tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.