Petra Kvitová skončila
ve čtvrtfinále US Open

Petra Kvitová skončila
ve čtvrtfinále US Open

10. 9. 2015

Česká lvice Petra Kvitová bohužel skončila ve čtvrtfinále grandslamového turnaje US Open, když nestačila na Italku Flavii Pennetaovou. První set vyhrála 6:4, ve druhém již vedla 3:1, avšak Italka otočila hru a nakonec třetím setem dokázala své vítězství nad Petrou v setech 6:4,4:6, 2:6. Flavia se utká v semifinále se utká se Simonou Halepovou, která zdolala v třísetové bitvě Victorii Azarenkovou 6:3,4:6 a 6:4. Druhé semifinále je již známo Serena Williamsová - Roberta Vinciová.

Petra Kvitová po zápase přiznala, že nestačila fyzicky. Před turnajem totiž téměř vůbec netrénovala poté, co jí lékaři odhalili přechozenou mononukleózu. Kvitová si však postupem do čtvrtfinále, což je její nejlepší umístění na US Open v kariéře, zachová svůj post světové čtyřky a má stále šanci účasti Turnaje mistryň v Singapuru. Lucie Šafářová bude poprvé ve své kariéře světovou pětkou.

Oba Švýcaři včera porazili své soupeře ve třech setech. Stan Wawrinka Jihoafričana Kevina Andersona v setech 6:4,6:4 a 6:0. Roger Federer Francouze Richarda Gasqueta 6:3,6:3 a 6:1. V semifinále se utkají Švýcaři proti sobe, první semifinále již dnes Novak Djokovič - Marin Čilič. Budou to velmi napínavé semifinálové duely.

Sportu zdar!

sport tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.