US Open a naše tenisová
tipovačka jdou do finále!

US Open a naše tenisová
tipovačka jdou do finále!

12. 9. 2015

V prvním ženském semifinálovém duelu smetla Italka Flavia Penettaová Simonu Halepovou za necelou hodinu v setech 6:1 a 6:3. Stala se tak první finalistkou grandslamu US Open.

Sen Sereny Williamsové mít kalendářní grandslamový titul, tedy čtyři tituly z grandslamů za sebou, se bohužel rozplynul. V dnešní dvouhodinové třísetové bitvě překvapivě podlehla Italce Robertě Vinciové 6:2 a dvakrát 4:6.

Poprvé v historii grandslamů se odehraje italské finále na grandslamu US Open. 32letá Italka Flavia Penettaová vyzve svou krajanku, 33letou Robertu Vinciovou. To zřejmě nikdo nečekal, ale ani asi netipoval.

Ve smíšené čtyřhře vyhrál pár Martina Hingisová a Leander Paes, švýcarsko-indické duo získalo v tomto roce již třetí titul ve smíšené čtyřhře. Po Australian Open a Wimbledonu i tady na US Open, kde hrál pár poprvé.V závěrečném finálovém duelu porazili pár Bethanie Mattek/Sandsovou a Sama Querreye 6:4, 3:6 a 10:7.

V mužské dvouhře porazil v semifinálovém duelu Novak Djokovič, světová jednička, lonňského vítěze US Open Marina Čiliče v setech 6:0,6:1 a 6:2. Stal se prvním finalistou US Open.

Ve druhém semifinálovém duelu porazil Roger Federer světová dvojka svého krajana Stana Wawrinku v setech 6:4,6:3 a 6:1, Roger Federer dal 10 es a Stan Wawrinka 6 es. Finále v neděli: Djokovič - Federer.

Napínavá tenisová tipovačka

A za redakci doplňujeme informace o naší tenisové tipovačce. Od prvních kol se do čela soutěže usadil pan Bohumil Jaroš, který postupně zvyšoval svůj náskok. V posledních dnech se však za ním strhla pořádná bitva. Pouze o čtyři body zaostává za panem Jarošem paní Hana Šorejsová, na dalších místech jsou pak Jana Sobolíková a Naďa Jarošová.

Rozhodnout tedy poslední zápasy na US Open, a to dnes a zítra. Držíme všem palce! Tipovat můžete zde.

sport tenis Tipovačka
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.