Foto

Zralé modelky magazínu i60
vás zvou na Píseckou bránu

13. 9. 2015

Ještě nemáte program na úterý 15. září? Pak máme pro vás velmi zajímavý tip. Přijďte se podívat na pražské Hradčany, konkrétně na Píseckou bránu (ulice U Brusky 5, Praha 6), kde vystoupí naše zralé modelky magazínu i60.cz  v rámci projektu i60 Senior Fashion a programu Babí léto v pohybu.

Je to naše v pořadí sedmá seniorská módní přehlídka, ale zároveň první po letošních prázdninách. A jak už víte, rozhodně letos není poslední. Na další program se můžete podívat zde.

Paní Marie Gibková, Miroslava Jachimová, Pavla Zajíčková, Marie Knotková, Naďa Valková, Anna Chalupová, Eva Riedel a Blanka Fišerová budou předvádět kolekci z obchodu Circle Vantage Boutique a originální tvorbu Renaty Retrové-Brierley. Dámy v tomto unikátním prostředí oblečou mimo jiné outfity ve stylu second hand, aby ukázaly, že vypadat skvěle nemusí stát desetitisíce. A nesmíme zapomenout – líčení zajistí firma be Chic, účesy provedou ti nejlepší ze Středního odborného učiliště kadeřnického Praha 8 – Karlín. Dárkové balíčky modelkám poskytnou naši partneři jako jsou Charismo, výrobce luxusních českých parfémů, a zmíněná be Chic.

Akce začíná v 16.00, na místě bude naše produkční Daniela Havlasová a veřejně promluví i jeden ze spoluzakladatelů portálu i60.cz Honza Raška. To si nemůžete nechat ujít.

Přehlídku pořádáme ve spolupráci s občanským sdružením Porte, které podporuje aktivity v historickém objektu Písecká brána. Mimochodem, "Písajda" byla část bývalého opevnění Pražského hradu z roku 1721, dýchá z ní historie, takže atmosféra bude jedinečná.

Takže vás všechny srdečně zveme. Vstupné je grátis, občerstvení za své.

Naše přehlídky měly vždy velký úspěch, na tu poslední se můžete podívat zde.

Těšíme se na vaši návštěvu!

 

P.S.: A další módní přehlídky zralých žen budou následovat: 2. října (Liberec – OC Forum), 20. října (Zlín – Klub 204), 24. října (Praha – OC Letňany; pozor to je oproti původnímu avizovanému termínu změna), 12. listopadu (Praha – Na Marjánce).

čtenáři i60.cz móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.