V hlavní roli zralá krása

V hlavní roli zralá krása

16. 9. 2015

Další potlesk, další úspěch. Takto jednoduše by se dala shrnout módní přehlídka zralých modelek, kterou náš magazín uspořádal v rámci svého projektu i60 Senior Fashion.

Tentokrát se modelky předvedly v krásném prostředí Písecké brány, a to v rámci programu Babí léto v pohybu, organizovaném společností Porte. Byla to již naše sedmá seniorská módní přehlídka a dámy si ji opět náležitě užily.

Paní Marie Gibková, Miroslava Jachimová, Pavla Zajíčková, Marie Knotková, Naďa Valková, Anna Chalupová, Eva Riedel a Blanka Fišerová se sešly na Písecké bráně již po jedenácté hodině a hned začal „kolotoč“ příprav – líčení zajistily skvělé kosmetičky firmy be Chic, o účesy se postarala šikovná děvčata ze Středního odborného učiliště kadeřnického Praha 8 – Karlín.

Pak už se dámy oděly do modelů z obchodu Circle Vantage Boutique, kde si vybraly originální tvorbu Renaty Retrové-Brierley. Vybrané outfity byly ve stylu second hand s heslem „co je hezké, nemusí být drahé“.

Blíží se šestnáctá hodina odpolední, sál Písecké brány se naplňuje, v hledišti samozřejmě nechybějí fanynky portálu i60, napětí v šatně modelek vzrůstá. Po úvodních slovech pořadatelů si bere do ruky mikrofon Elen Zajíčková, stylistka a průvodkyně módní přehlídky. Je odstartováno, módní přehlídka začíná, fotoaparáty cvakají, kamery se točí…

O obrazovou dokumentaci se opět postarala paní Miluše Převrátilová (více fotografií zveřejníme v následujících dnech) a videozáznam připraví naše dvorní kameramanka, paní Danuše Kubátová.

A jak se akce líbila samotným modelkám? Za všechny shrnuje své pocity paní Eva Riedel:

"Musím říct, že jsem byla při předvádění prvního modelu docela nervozní, při druhém už to bylo fajn, a asi by se to mohlo stát, aspoň u mě, nyní i návykové. Ani jsem nemohla večer ze všech těch dojmů usnout, protože si člověk vybavuje vše až zpětně, v tu chvíli to bylo vše jako ve snu a ani se nedalo vše vnímat. Zkrátka byl to báječný den a děkuji za poskytnutí takové příležitosti."

A tady je náš další program přehlídek do konce roku: 2. října (Liberec – OC Forum), 20. října (Zlín – Klub 204), 24. října (Praha – OC Letňany) a konečně 12. listopadu (Praha – Na Marjánce).

Zařazujeme dodatečně fotoprezentaci, kterou připravila paní Hana Rypáčková:

i60.cz móda Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%