Losování soutěže: paní Jiřina 
Votavová pojede do Třeboně

Losování soutěže: paní Jiřina
Votavová pojede do Třeboně

1. 10. 2015

Cestovatelé, fotografové i výborní vypravěči, to jsou čeští senioři, tedy alespoň ti z portálu i60. Především čtenářky našeho magazínu v této poslední soutěži potvrdily, že cestování patří k jejich největším koníčkům.

Soutěžící vložili na portál sedm desítek nejrůznějších tipů na výlet či dovolenou. Díky nim se čtenáři mohli seznámit s řadou zajímavých a dosud neznámých míst v tzemsku i zahraničí, anebo si připomenout dávno navšívené lokality - hory, města vesničky či pamětihodnosti, kterých je jen ve vlastech českých bezpočet.

Celá soutěž měla několik pozitivních aspektů - dozvěděli jsme mnoho nových a zajímavých informací, mnozí autoři by mohli psát cestopisy, všechny příspěvky byly doprovázeny nádhernými fotografiemi, které umocnily jejich obsah a alwspoň na chvíli přenesly čtenáře na popisovaná místa. A navíc zvolený způsob rozhodování o vítězi - tedy los - se ukázal jako ideální, neboť soutěž tentokrát neprovázely žádné nekorektní komentáře, hlasování z falešnýc profilů, podezření z nadržování apod.

Vítězku jsme prozradili hned v titulku. Stala se jí paní Jiřina Votavová, jejíž příspěvek Na Šumavu do Prášil určil náš losovací program. A tak už zbývá jen pogratulovat a popřát hezký víkend v krásném penzionu Vila Jasmína v Třeboni.

Vítězi jsou však rozhodně všichni čtenáři tohoto portálu, protože jsou bohatší o krásné tipy na výlety a dovolenou. Děkujeme za krásné cestovatelské zážitky a věříme, že své tipy budete na tento portál vkládat i nadále.  

Přejeme všem krásné babí léto a hodně zážitků na dalších cestách!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.