Naše modelky opět podpoří boj
proti rakovině. Už tento pátek!

Naše modelky opět podpoří boj
proti rakovině. Už tento pátek!

30. 9. 2015

Vybrané modelky našeho projektu i60 Senior Fashion – Jana Krychová, Iva Kaucká, Bohuška Černá, Eva Mužíková, Helena Mandíková – přispějí k celosvětovému boji proti rakovině prsu. Vystoupí už tento pátek v obchodním centru Forum Liberec, které s partnerem Mamma HELP a řadou známých osobností zahájilo akci Měsíc v růžové. Ta návštěvníkům umožní dozvědět se co nejvíce informací o této nemoci a nabídne jim příležitosti k diskuzím s odborníky i lidmi, kteří s ní mají vlastní zkušenosti. V zahraničí se tradice října v růžové barvě, která symbolizuje boj proti rakovině prsu, udržuje již třicet let.

Zahájení Měsíce v růžové proběhne v OC Forum Liberec v pátek 2. října. V rámci přehlídky budou mít naše zralé modelky tři vstupy, a to v 15.30, 17.00 a 18.00 hodin. Přijďme je podpořit!

Projekt Měsíc v růžové si klade za cíl připomenout, že zdraví je na prvním místě a je třeba o něj dbát a zároveň zvýšit informovanost o této problematice mezi populací. Díky prezentaci akce se návštěvníci mohou dozvědět důležité informace přímo od Mammahelpek, pacientek sdružení Mamma HELP, které své zkušenosti předávají všem zájemcům ochotně a zdarma. I letos přijdou projekt podpořit známé osobnosti. V Liberci a poté v Praze – Letňanech najdete znovu výstavu laviček, které pomalovali známé osobnosti, v loňském roce to byla například Chantal Poullin nebo Jan Saudek, letošní osobnosti vám prozradíme později. Mammahelpky budou prodávat speciální edici růžových vín od moravských vinařů, kterou zajistil obchodní partner Ford.

Podrobné informace o všech programech v rámci Měsíce v růžové je možné najít na www.mesicvruzove.cz.

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.