Naše zralé modelky
opět zazářily v Liberci

Naše zralé modelky
opět zazářily v Liberci

3. 10. 2015

Vybrané modelky našeho projektu i60 Senior Fashion – Jana Krychová, Iva Kaucká, Bohuška Černá, Eva Mužíková, Helena Mandíková – vystoupily tento pátek v obchodním centru Forum Liberec. Přispěly tak k celosvětovému boji proti rakovině prsu v rámci akce Měsíc v růžové, které centrum pořádá s partnerem Mamma HELP a řadou známých osobností.

Naše dámy, které měly celkem tři výstupy, sklidily už tradičně velký potlesk. Předvedly modely značky FANTAZIM, TRUCINO, PROMOD a mimo jiné vystoupily také MammaHelpky i s vnoučaty a team mladých modelek a modelů z agentury REA models.

„Bylo to výborné, jsem ráda, že jsem se mohla módní přehlídky zúčastnit,“ řekla například Eva Mužíková, jež se akci podílela již podruhé.

„Sešly jsme se bezvadná parta žen, které jsme se viděly poprvé a hned věděly, že nám to ladí. Já osobně jsem si splnila jeden životní sen. Bylo úžasné zkoušet si a vybírat oblečení a boty, co ladí. Modely byly krásné, slušivé, moc jsme si to užily. Nevěděla jsem, kolik zajímavých butiků s úžasným oblečením ve FÓRU je, a že to není vůbec jednoduché. Nemají to manekýny snadné. Děkuji za skvělý zážitek a novou zkušenost," své dojmy nám napsala Bohuška Černá.

„Dámy byly jako obvykle skvělé a moc jim to slušelo,“ doplnila naše produkční Daniela.

Měsíc v růžové návštěvníkům umožňuje dozvědět se co nejvíce informací o rakovině prsu a nabízí jim příležitosti k diskuzím s odborníky i lidmi, kteří s ní mají vlastní zkušenosti. V zahraničí se tradice října v růžové barvě, která symbolizuje boj proti rakovině prsu, udržuje již třicet let.

Lidé mohou zjistit důležité informace přímo od Mammahelpek, pacientek sdružení Mamma HELP, které své zkušenosti předávají všem zájemcům ochotně a zdarma.

Další akce Měsíc v růžové se uskuteční 24. října v pražském Obchodním centru Letňany. Podrobnější informace o všech programech v rámci Měsíce v růžové je možné najít na www.mesicvruzove.cz.

i60.cz móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.