Soutěž Voříšků roku v Jablonci nad Nisou

Soutěž Voříšků roku v Jablonci nad Nisou

5. 10. 2015

Slíbila jsem, že se s Vámi podělím o trochu radosti z všestrannosti toho mého chlupáče. Jak jistě skoro všichni díky chatu víte, tuto sobotu jsme jeli na soutěž voříšků.

Tentokrát se sešlo 32 týmů (páníček a pes), které se pokusily získat titul Voříšek roku 2015. Já, vlastně hlavně Bertík tyto akce milujeme, což uvidíte na přiloženém videu. Všimněte si prosím, kdo to tam různým motáním kazí, určitě to není Bertík, ale jeho panička. Málem jsem tam sebou švihla, ale veterinární lékař to jistil:-).

Startovali jsme jako 27. v pořadí. Jelikož před námi vystupovala paní s ovčákem a předváděla jeho poslušnost, tak jsem si řekla, že cviky poslušnosti zařadím do soutěže také. To proto, že hlasatelka pravila, že od Voříšků cviky poslušnosti můžeme těžko očekávat! My vám ukážeme, co takový mrňousek dokáže.

A dokázal (já ho znám dobře a vím, na co si můžeme troufnout). Jen proskok kruhem nezvládl, byl na něj moc vysoko. Další skočku a tunel naopak jako jediný zvládal naprosto bezproblémově.

Celá soutěž probíhala  v nádherném prostředí Letní scény, volné chvilky vyplňovala živá hudba, porota byla devítičlenná, v čele s nejvyššími "hlavami" města. Průvodní slovo spolumajitelky pořádajícího útulku pro opuštěné pejsky nemělo chybu. Pro každého měla povzbudivé slovo, ať už se jednalo o "ostřílené borce", nebo naprosté začátečníky.

V závěrečném vyhodnocení si každý ze soutěžících odnesl malou pozornost. Tituly úsměvné, jako třeba: "pes rošťák, uprchlík, šikula, baculka, hogo fogo, mrňousek a další a další, završil nakonec titul: "Voříšek roku"...

No prostě lidičky, bylo to super odpoledne, užili jsme si to, věřte nám... Bertici a Bertíčkovi.

 

domácí mazlíčci pes soutěž
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%