Čtyři roční období: fotosoutěž 
o autorské kalendáře 2016

Čtyři roční období: fotosoutěž
o autorské kalendáře 2016

23. 10. 2015

Po celý rok jste vy, čtenáři, vkládali na portál i60 krásné fotografie ze svých výletů či dovolených, snímky zvířat, zahrad, přírody. Prokázali jste, že jste výtečnými fotografy, o čemž svědčí i nádherné snímky v naší rubrice Foto dne.

Pojďme si tedy nyní přiblížit celý rok prostřednictvím nové fotosoutěže "Čtyři roční období". Zapátrejte ve svých archivech a najděte v nich snímky, které zachycují jaro, léto, podzim a zimu.

Pravidla soutěže

Fotografické soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (zaregistrovat se můžete zde) portálu i60. Každý soutěžící může do soutěže vyslat jednu sérii čtyř fotogragrafií ze všech ročních období, tedy vždy po jedné fotografii zachycující jaro, léto, podzim a zimu. Každý snímek musí být opatřen krátkým titulkem s označením ročního období, například "Jaro: naše skalka v Českém středohoří" nebo "Podzim: výhled z hory Říp" apod.

Všechny fotografie musí být autorské, tedy není možné do soutěže vkládat fotografie cizích autorů nebo snímky stažené z internetu. Pokud zjistíme, že soutěžící vložil do soutěže snímky jiných autorů, bude soutěžící ze soutěže ihned vyřazen.

Soutěžní snímky se vkládají prostřednictvím formuláře, kterou najdete na homepage, úvodní stránce portálu i60, a to od 12. října 12.00 hod. Soutěžní snímky můžete vkládat do pátku 30. října 2015. Redakce ze soutěžních snímků vybere celkem 36 fotografií, které využije po výrobu nástěnného kalendáře na rok 2016. (Hlasování prostřednictvím palců je jen orientační a nebude mít zásadní vliv na výběr redakce). Autoři vybraných fotografií získají jako cenu právě tento kalendář, ostatní čtenáři si pak budou moci kalendář zakoupit. Termín výroby kalendáře i cenu sdělíme v průběhu listopadu.

Vložením fotografie autor snímku uděluje společnosti i60 Publishers, provozovateli magazínu i60, právo toto autorské dílo zveřejňovat, rozšiřovat a užít pro výrobu kalendáře a k jeho další prezentaci. 

Rekordní rok zralých modelek

Jak jsme již informovali, letošek je zatím rekordním rokem projektu i60 Senior Fashion! Zatím se uskutečnily čtyři módní přehlídky zralých dam a dalších pět máme ještě před sebou. Ta nejbližší proběhne již 20. října ve Zlíně, následovat bude 24. října v Praze – Letňanech, poté se akce uskuteční 12. listopadu v Praze – Na Marjánce, 14. listopadu v Karlových Varech a 17. listopadu v Plzni. Stihneme tak neuvěřitelných devět módních přehlídek. Do dvou posledně jmenovaných se mohou zralé dámy stále hlásit. Pokud máte zájem, nabídky, prosíme, posílejte na e-mailovou adresu dhavlasova@email.cz.

Naše soutěže a jejich vítězové

Již týden můžete soutěžit o tři knižní kuchařky prvního vydání Vaříme s Vendy! Kuchařka, která propaguje vaření z dostupných surovin má přes 250 stran a obsahuje přes 430 receptů. Zúčastnit se můžete do konce října na tomto místě.

Zároveň uzavíráme soutěž o tři CD Jiří Suchý: Osudy, které věnovala společnost Radioservis. Vítězi se stali Hana Práglová, Jana Slavíková a Jan Kutílek. Gratulujeme!

A jako obvykle vyhodnocujeme náš vědomostní kvíz. Nejúspěšnější soutěžící uplynulého týdne se stala paní Hana Habalová, které posíláme filmové DVD. Blahopřejeme!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, po vydařeném babím létě nás čeká sice poněkud depresivnější a chladnější podzimní období, ale na druhou stranu budeme mít více času vyrážet za kulturou či do společnosti. A více času bude i na magazín i60, v němž chystáme řadu změn, aby byl pro vás komfortnější, přehlednější a atraktivnější. Zachovejte nám proto přízeň, brzy se dozvíte více.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.