Podzimní toulání

Podzimní toulání

12. 10. 2015

Lidičky, tak plním slib, který jsem si dala po přečtení příspěvků Podzim a les... a Z říjnové zahrady. Ovšem, nežli jsem se k tomu odhodlala, ranní mrazíky mi trochu mé květinky poničily, spousta se jich fotit už nedala. Mé odhodlání zase něco vytvořit však bylo silnější nežli rozhořčení nad tou zkázou.

Tak jsme dnes ráno vyrazili s Bertíkem na pravidelnou procházku, tentokrát naše kroky směřovaly nejdříve do nedalekého lesa a k rybníkům. Řekla jsem si, že budu fotit převážně pohled do korun stromů, které jsou v tuto dobu opravdu nádherné.

Bertík se mi při návratu  "zasekl" na louce, nebyl k odvolání. Nedivte se, našel tam mrtvou myš, ve které se nejdříve vyválel, a nežli jsem k němu došla, měl snahu sežrat ji. Na moje hubování reagoval odzbrojujícím pohledem, tvářil se opravdu provinile. Vše odpuštěno, jdeme k našemu domu, kde se snažím nafotit to, co tam po dnešním mrazu zbylo.

Jelikož pohled na zmrzlé jiřiny, afrikány a jiné a jiné choulostivé kytky byl žalostný, rozhodla jsem se, že po obědě nastane definitivní likvidace. Tak se stalo, palouček je krom několika "statečných" připraven na zimu. Po nezbytném odpočinku zpravovávám své dopolední úlovky a v podobě malé prezentace vám je posílám s myšlenkou potěšit vás trochu na duši... Bertice

 

fotografie fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.