Příběhy z masážního salonku: Chameleon

Příběhy z masážního salonku: Chameleon

19. 10. 2015

Přišel mi na masáž chlap. Černé manžestráky, sportovní svetr i vzhled a působil velice dobře a  sympaticky. Vyzvala jsem ho k odložení oblečení. Nedívala jsem se na něho, protože se nikdo nesvéká rád pod dohledem.

Dívat jsem se však měla, protože bych si ušetřila šok. Když jsem se totiž podívala, nevěřila jsem svým očím. Chlap zmizel a místo něho tam stálo něco velice zvláštního. Mělo to krásné, dámské, růžové prádélko, podvazky, punčochy a zlaté botičky na podpatku. Kdyby to mělo ještě na plešaté hlavě paruku, myslela bych si, že došlo k převtělení.

Chvíli jsme se na sebe dívali, ale zvítězila moje profesionalita. Neřekla jsem nic. Možná, že jsem měla vyjádřit obdiv k tomuto andělskému zjevení, ale nic mě nenapadlo. "Položte se, prosím", říkám tedy normálním hlasem. Bylo vidět, jak z něho opadlo napětí, neboť netušil, jak budu reagovat. No co, už jsem toho v životě viděla dost, aby mě to porazilo.

Masírovala jsem tak, že si vždycky odložil kus prádélka, já namasírovala holou část. Nejdéle trvalo, než si svlékl elegantně punčošku, aby se nepoškodila. Já namasírovala chlupatou nohu a opět se s dovolením punčoška oblékla. Pracovali jsme velice sehraně a mlčky a tato zvláštní dušička se tetelila hodně.

Když byla masáž u konce, prádélko se svléklo, uložilo opatrně do tašky, svetr a manžestráky se oblékly a je tu opět chlap. Srdečně se loučí s tím, jak se těší na další masáž.

Ještě jsem dostala jako zvláštní poděkování čokoládu. Hned jsem ji snědla, neboť jsem to potřebovala velice. Co dalšího mě může ještě potkat? No, když nejde o život!!!

Další příběh příště. Ještě podotýkám, že jsou to příběhy z doby dávno minulé, ne dnešní...

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%