Moje postřehy z módní 
přehlídky v Letňanech

Moje postřehy z módní
přehlídky v Letňanech

25. 10. 2015

Dobrý den. Abych se přiznala, nějak se mi tentokrát na módní přehlídku do Letňan nechtělo. Je to daleko, půjdu se raději trochu protáhnout. A když jsem pak po cvičení relaxovala v bazénu, rozhodla jsem se. A jedu! Viděla jsem totiž v duchu posmutnělá děvčata, jak chodí po molu a dívají se do hlediště, kdo jim tleská a kdo jim fandí. Nemůžu je tam přece nechat samotinké! Jistě, že přeháním, vím, že tam bude dost fandících. Nebudu mít udělané vlasy, ale čert to vem!

A tak jsem tady. Vidím růžovou barvu a sdružení Mamma HELP. Setkávám se s děvčaty, co prošly chemoterapií. Organizovala jsem totiž pro ně v začátku existence tohoto sdružení dva podzimní zájezdy na Hvar.

U Fontány vidím zástupkyni redakce, krásnou Danielu a štěbetající hlouček modelek kolem ní. Vidím známé i nové tváře z portálu. Třetí vystoupení přehlídky začíná, je kolem půl čtvrté. Je zajímavé pozorovat naše modelky. Každá je úplně jiná.

Ája s kamennou tváří profesionálky suverénně chodí po molu sem a tam. Elegantní otočka, je to kočka, ruka v bok. Neusměje se, i když na ní děláme s Elen opičky.

Mája vyšla na podium v tak neuvěřitelně vysokých podpadkách, že se bojíme o její kotníky. Jsou to téměř chůdy. Ale zvládá to bravurně. Ani neztratila balanc a nezakopla.

Marcelka se svojí výškou si ovšem vystačí s balerínkama, ale je jí to houby platné, stejně vyčnívá nade všema. Rozená modelka.

A náš Ježeček, Zrzounek, Alík v jedné osobě přináší na molo nenucenou pohodu a úsměv. Cupitá drobnými krůčky nahoru, dolu po schodech a nakonec vysekne rozkošné pukrle. Kde se to ta holka naučila? Že by na Wimbledonu před královnou? Kdo ví, u Aleny můžeme čekat ledacos. Ohrnuté kalhoty se tentokrát nekonají. No proto!...:)) Naopak, přibyly krásně vázané šátečky.

Je po přehlídce a my se setkáváme u stejného stolu jako před rokem. Pan vrchní, bez jednoho zubu a my o jeden rok starší, nám dovolí konzumovat domácí, sušené fíky. Slíbila jsem je, tak jsou tady. Přivezla jsem na ukázku i jednu sušenou cikádu, dala jsem ji k fíkům, ale zapomněla jsem na ní. Děvčata, jedna z vás tu cikádu musela sníst! Nevadí, je ekologická. Jen mám obavu, aby děvčata na ty fíky nevypily moc vína. Odcházela jsem dříve, tak nevím, jak to dopadlo. Věřím, že dobře.

My všichni dospělí víme, že rodiče si nevybíráme, ale přátele, v našem věku, již ano. A to je přednost i tohoto internetového portálu. Myslím, že nejenom pro mne, bylo včerejší setkání u kulatého stolu zopakováním loňského milého setkání, ale v něčem i milým překvapením. Tož, děvčata, na zdraví další módní přehlídce, tentokrát Na Marjánce!

móda Modelky
Hodnocení:
(1 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.