Kalendář pro rok 2016!
Kdo budou jeho autoři?

Kalendář pro rok 2016!
Kdo budou jeho autoři?

2. 11. 2015

Tak teď už si konečně nebudeme muset stěžovat, že ten čas strašně letí. Naopak, teď se budeme moci těšit na první den nového roku, kdy si na zeď pověsíme kalendář s čísly 2016. Bude to kalendář, který společně vytvoří čtenáři magazínu i60!

Ano, povedlo se. Snímky, které jste poslali do naší poslední letošní fotosoutěže jsou tak krásné, že by z nich klidně mohly vzniknout kalendáře tři. Tentokrát není vítězů ani poražených či přesněji, vítězem bude určitě ten, kdo si kalendář objedná, protože po celý rok se bude na co dívat.

Chystaný nástěnný kalendář na rok 2016 o rozměru A3 bude sestaven z celkem 36 fotografií, na každý měsíc, respektive na každé stránce budou vždy tři snímky. Redakce prozatím vybrala 47 fotografií, a to společně s fotografem Jiřím Štikou. Právě on bude mít poslední slovo při výběru 36 snímků. Jiří Štika totiž bude i výrobcem kalendáře magazínu i60.

Rozhodující pro výběr fotografií tedy bude především technická kvalita snímků, a tak je velmi pravděpodobné, že autory fotografií požádáme o zaslání vybraných snímků v co nejvyšším rozlišení mailem. V případě, že ani z těch 47 snímků (na něž se můžete už teď podívat, ale pozor, jejich pořadí není rozhodující) nebude možné vybrat 36 fotografií v tiskové kvalitě, bude kalendář doplněn o další snímky poslané do soutěže.

Nejpozději do 14 dnů čtenáře seznámíme s finálním výběrem fotografií, podobou kalendáře i jeho cenou tak, aby si každý mohl kalendáře objednat a aby dorazily poštou ještě do Vánoc. Autoři vybraných snímků obdrží od redakce jeden kalendář zdarma jako cenu za vítězství v této speciální fotosoutěži.

Vítězem tipovačky se stal Vítězslav Dominik

A dobojováno je také v naší tenisové tipovačce. Vítězem se stal pan Vítězslav Dominik, který nejlépe po celou dobu Turnaje mistryň odhadoval výsledky jednotlivých zápasů. Pan Dominik obdrží od reakce knihu "Děláme si to doma sami". Gratulujeme!

i60 Senior Fashion a zralé modelky

Na druhou stranu nekončí módní přehlídky našich zralých modelek z projektu i60 Senior Fashion. Po posledních úspěšných akcích ve Zlíně a v Praze - Letňanech, se mohou příznivci módy těšit na akci 12. listopadu v Praze – Na Marjánce, poté 14. listopadu v Karlových Varech a 17. listopadu v Plzni. Odpusťte nám to, ale musíme se stále chlubit: stihneme letos neuvěřitelných devět módních přehlídek!

Naše soutěže a jejich vítězové

Jak už dobře víte, stále soutěžíme o tři knižní kuchařky prvního vydání Vaříme s Vendy! Kniha, která propaguje vaření z dostupných surovin má přes 250 stran a obsahuje přes 430 receptů. Zúčastnit se můžete v prodlouženém termínu do poloviny listopadu na tomto místě.

Milovníci anglického humoru mohou také získat tři cédéčka Moje anglická babička od společnosti Radioservis. Audioknihu české autorky Hany Parkánové-Whitton žijící ve Velké Británii čte oblíbená herečka Taťjana Medvecká. Soutěžit můžete zde.

Pokračuje samozřejmě i Foto dne a vědomostní kvíz. V něm měla tento týden štěstí paní Jarka Tichá, která tímto získává filmové DVD. Blahopřejeme! 

Milé čtenářky, milí čtenáři, už brzy vás "otrávíme" novou verzí našeho portálu i60.cz, které moderně říkáme upgrade. Vše bude trochu jinak, ale my doufáme, že naše novinky technicky zvládnete a uvítáte. Ano, konzervativní Angličané, říkají, že je nesmysl měnit to, co funguje, jenže my chceme být prostě moderní. A pevně věříme, že moderní senioři jste i vy, přátelé, protože:

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.