Jarka Andric: Je zapotřebí 
ukázat, že ženy zrají jako víno

Jarka Andric: Je zapotřebí
ukázat, že ženy zrají jako víno

9. 11. 2015

Před více než rokem se na i60, internetovém portálu pro ženy a muže zralého věku, zrodil projekt "i60 Senior Fashion". Na přehlídkových molech se začaly objevovat modelky ve věku nad padesát let.

Cílem tohoto projektu bylo ukázat slušivé módní modely pro zralé ženy. Portál i60 měl snahu tzv."vyhecovat" obchodníky s módou, upozornit na módní oděvy v obchodních centrech, ale i oblíbených buticích.

Jedním z nich je boutique JARSINI, jehož majitelkou je Jarka Andric. Kdo se nachází v centru města Prahy, přímo v Jindřišské ulici, v Jindřišské pasáži, má možnost navštívit tento hezký módní boutique. Najdete tam vše, od krásného spodního prádla až po elegantní halenky, šaty, kalhoty, saka a kabátky. Včetně vkusných kabelek. Pro portál i60 jsem připravila s paní Jarkou rozhovor.

Oblekáte ráda ženy ve zralém věku?

Oblékat se módně dle nejnovějších trendů patří ke každé ženě. Někdy to není snadné, některé ženy trápí šediny a vrásky, jiné nadbytečná kila, ale většina dam, navštěvujících tento boutique, to bere s nadhledem, jim vlastním. Je zapotřebí ukázat, že ženy zrají jako víno.

Jak dlouho se, paní Jarko, zaobíráte módou?

Vlastně od dětství, kdy mne k tomu vedla již moje babička, která se elegantně oblékala a měla ten správný vkus, který mi vštěpovala. Ta mne velmi ovlivnila. Myslím, že mám vrozený cit pro vkusné oblečení a odhadnu na ženě, co k ní patří. Proto se ke mně tak rády vrací a objednávají si další modely.

Jaké oblečení doporučujete ženám zralého věku?

Myslím, že žena by měla být především elegantní, může nosit i sportovní oblečení. Ale neměla by se zahalovat do legín s krátkými minisukněmi, pak vypadá jako v černém pytli. Ale hodně žen už dnes touží po elegantním oblečení a rády si nechají poradit, včetně doplňků.

Co omladí vybraný outfit?

Je to celá řada doplňků, především krásné hedvábné šátky, či šály, naušnice, náhrdelníky i náramky. Zkrátka můžeme hodně kombinovat. Nikdy bychom neměli šetřit na kvalitní obuvi a vkusných kabelkách, protože ty dodají konečný šmrncovní vzhled.

Ve vašem obchůdku září ta správná atmosféra, je tu pohoda a dobrá nálada, jak to děláte?

Vždy se snažím poradit, co vybrat na jakoukoliv příležitost. Ať je to pro managerky, či mladé ženy, nebo do společnosti nebo na vaše módní přehlídky pro ženy zralejšího věku.

Děkuji Vám za rozhovor a přeji Vám hodně úspěchů a příjemných zákaznic ve Vašem hezkém boutique.

Ano, paní Jarka zapůjčila několik modelů pro zralé modelky na přehlídku, která se koná na Marjánce dne 12.listopadu. U paní Jarky jsem strávila velmi příjemné chvilky s jejími sympatickými zákaznicemi a vím určitě, že se sem budu vracet. Září tu pohoda, elegance a výběr značkového oblečení za dobré ceny, které najdete jen málokde.

móda Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%