Naše zralé modelky směřují
do finále, na řadě je Marjánka

Naše zralé modelky směřují
do finále, na řadě je Marjánka

8. 11. 2015

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, náš projekt i60 Senior Fashion jde do finále. V letošním roce jsou před námi poslední tři přehlídky, přičemž ta nejbližší se odehraje již 12.11. v nádherném secesním sále Na Marjánce v Praze na Břevnově a bude opravdu výjimečná.

V první části se představí historické modely, které zachytí módu od 16. století do 50. let. dvacátého století. A naše zralé modelky je předvedou se svými vnoučaty!

V druhé části budou dámy prezentovat kousky kolekce z fashion boutique Jarsini. Modely pro volný čas, do zaměstnání i do společnosti přiváží osobně majitelka butique přímo z Paříže.

Modelky i s vnoučaty se budou oblékat pod odborným vedením paní Hany Vignerové a organizace Hana www.pribeh-mody.cz, jejichž posláním je zábavnou formou představit historii odívání. Dámy obléká do originálů a replik dobových šatů. Vybírá je tak, aby odpovídaly ideálům krásy dané doby. Modelky odměníme dárkovým balíčkem od špičkové kosmetické firmy Babor. Malou pozornost dostanou i účinkující děti.

Tentokrát se nám předvedou Anna Chalupová, Danuše Kubátová, Elen Zajíčková, Hana Šorejsová, Jitka Caklová, Jitka Kovařinská, Mája Abrahamová, Marie Gibková, Marie Kolací, Marie Knotková, Marie Magdalena Klosová, Mariola Světlá, Slávka Matoušková a Vanda Blaškovič.

Sál na Na Marjánce (Bělohorská 35/262, Praha 6 – Břevnov) sousedí s restaurací stejného jména, vchod je ze dvora po několika schůdcích. V místě nelze parkovat, to je možné v přilehlých ulicích. Pokud přijedete MHD, pak vystoupíte na zastávce Marjánka (tramvaj č. 25, 22).

Vstup do sálu pro diváky začíná v 17.00, samotná přehlídka pak v 18.00. Předpokládaná doba přehlídky je 70 minut, po skončení lze v sále posedět u kávy či čaje. Pokud nezasáhne nečekané onemocnění, budou přítomni fotografové a předpokládá se i natočení videa profesionálem z České televize. Vstupenka stojí 50 korun.

Neváhejte a přijďte tedy naše zralé dámy osobně podpořit!

Nová podoba portálu i60!

To, co vám slibujeme už několik měsíců, se konečně blíží – zhruba za 14 dní spustíme novou verzi portálu i60.cz. Váš oblíbený magazín bude mít nový kabát, měl by být přehlednější a hlavně uživatelsky přátelštější. Například bude možné jednoduše hromadně vkládat fotografie, zjednoduší se vkládání i editace článků a pozor, snazší bude i registrace a přihlašování. Přihlašovacím jménem bude už výhradně jen e-mailová adresa. Pomocí ní se budou přihlašovat nejen nově registrovaní čtenáři, ale i ti současní. A chystáme jedno velké překvapení!

Podrobný popis nové verze portálu přineseme už příští neděli. Za týden také představíme kalendář na rok 2016 sestavený z fotografií našich čtenářů. Věříme, že se vám budou nová "šedesátka" i kalendář líbit.

Soutěže a naši vítězové

Zopakujme si, že nadále soutěžíme o tři knižní kuchařky prvního vydání Vaříme s Vendy! Kniha, která propaguje vaření z dostupných surovin má přes 250 stran a obsahuje přes 430 receptů. Zúčastnit se můžete v prodlouženém termínu do poloviny listopadu na tomto místě.

Milovníci anglického humoru mohou také získat tři cédéčka Moje anglická babička od společnosti Radioservis. Audioknihu české autorky Hany Parkánové-Whitton žijící ve Velké Británii čte oblíbená herečka Taťjana Medvecká. Soutěžit můžete zde.

Pokračuje samozřejmě i Foto dne a vědomostní kvíz. V něm v uplynulém týdnu uspěla Milena Buřinská, která tímto získává filmové DVD. Za pět vydaných fotografí ve FOTU dne pošleme komplexní vitaminy Centrum, které se v podzimním období jistě hodí, paní Marii Bartošové, paní Aleně Vávrové a panu Janu Kutílkovi. Všem výhercům blahopřejeme! 

Milé čtenářky, milí čtenáři, těšíme se na vaše další příspěvky, neboť jste to vy, kdo i60 především vytváří. A právě na to klademe důraz při představení nové podoby našeho portálu. Nebojme se proto změn, které na nás čekají. Pěkný podzim, pokud možno bez smogu a zamračené oblohy.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.