Kočičina aneb opečený chléb s vejcem

Kočičina aneb opečený chléb s vejcem

17. 7. 2012

Léto a prázdniny jsou v plném proudu. Náročný prázdninový program s vnoučaty vyžaduje všechen volný čas. Jak získat čas navíc? Lehkou a jednoduchou večeří, do jejíž přípravy můžeme zapojit i malé strávníky. Vhodné i k letnímu posezení u táboráku.

Ingredience:

Chléb nakrájený na kostičky
Vejce
Máslo
sůl

Postup:

Velké krajíce chleba nakrájíme na kostičky a opékáme do chřupava na másle. Vejce rozklepneme o okraj pánve, dopečeme a je hotovo. Podáváme samotné případně se zeleninovým salátem.

Jednoduché, rychlé a je to mňamka.

DOBROU CHUŤ

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.