Naše boxerka II.

Naše boxerka II.

25. 11. 2015

Ahoj Íčkaři, tak se mi po vás stýskalo, že jsem vás musela pozdravit, hlavně Bertíka od paní Evičky. Ale i vás všechny ostatní. Tak si představte, že u nás se vznáší první letošní sníh. Není to ještě opravdické sněžení, ale sem tam vločka, no prozatím stačí. Kluci si musí ještě připravit lyže a brusle, třeba bude letos ta pravá zima.

Musíme ale myslet i na naší babi a dědu, zvláště babi by neměla uklouznout, má ty nohy na dvě věci. Každou chvíli jí slyším bědovat, že tam, či tam nedojde, no a po kluzkém to jde ještě hůř. Tak sama nevím, jestli to sněžení chci, nebo nechci.

Já mám dva pelíšky, boudičku jako letní chatičku, a potom takový zimní, teplý pelíšek. Tam krásně vydržím i studenější počasí. No, a kdyby náhodou přišly velké mrazy, tak mě určitě vezmou dovnitř. Stejně se musím přiznat, že bych tam s nimi byla nejradši pořád. Přitulila bych se k Ríšánkovi, ale my jsme oba tak trochu divocí, tak bychom dělali lumpárny, a pak bychom byli potrestáni. Ale my za to nemůžeme, prostě už jsme takoví. Tak musím zůstat ve svém, to je moje jistota.

Také vám musím napsat, že jsem byla docela dost nemocná, byla jsem unavená, nic mě nebavilo, ani jsem neměla pořádnou chuť k jídlu, moc jsem neskotačila, a to bylo právě divné babi a dědovi, a taky si toho všiml Ríšánek. Když to řekli páníčkovi, ten se rozhodl se mnou doject k veterináři. A potvrdilo se to, co si páníček myslel. Falešná březost. Začalo mi téct mlíčko, co mělo být pro moje případná štěnata. Tak jsem si našla tenisový míček, a chovala se k němu jako jeho maminka.

Babi se na mě přišla podívat, chtěla mě pohladit, a já jsem na ní zavrčela. To mě teda mrzí, ale co bych dělala, kdyby mi to štěně ukradla. Všichni si mysleli, že jsem se zbláznila, ale pomohli mi, u psího doktora jsem dostala pár injekcí, taky jim doporučil, aby mě dávali méně žrát, a pořádně mě proháněli. Abych prý přišla na jiné myšlenky. Toho se ujal Ríšánek, honili jsme se po poli , co je za naší zahradou, a já se postupně dostávala zase do formy. Díky doktorovi a mé rodině. Všichni měli o mě starost.

Tak jsem tady, a můžu vám to všechno vyprávět. Přeji vám pěknou zimu, klidný advent a krásné Vánoce. A hlavně hodně zdravíčka. To samé přeji i vašim pejskům a taky jiným domácím miláčkům. Zvláště pozdravuji Bertíka, "ahoj Bertí", doufám, že se máš dobře!!!

Taky jsem něco zaslechla, že babi s dědou budou mít brzy pravnučku. To je teda mazec. Hlavně, ať jsme všichni zdraví.

Zdraví všechny vaše Lady, teda jejich, ale jsem ráda, že jsem zrovna jejich.

 

domácí mazlíčci
Hodnocení:
(3.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%