Můj zážitek roku: Jsem docent!
FOTO: archiv autorky

Můj zážitek roku: Jsem docent!

7. 12. 2015

Dosáhla jsem letos docentury! Že jste nevěděli o nějakém mém studiu? Už vás slyším, jak mi spíláte, že jsem se mohla aspoň slůvkem zmínit. Ale já opravdu nic nestudovala.

 

Tak proč si tady vymýšlím? Proč vás matu? Ne, opravdu vám nechci lhát, té docentury jsem skutečně dosáhla. Jsem docent, jsem docent, jsem totiž do centu, takže přeloženo co češtiny, už vážím míň než cent, konkrétně jen pouhopouhých 98 kilogramů!

 

Cítím se báječně, a to i přesto, že z kulaťoučkého obličejíčku mám teď scvrklé jabko. Ale co mi je po vráskách, ty k našemu věku patří, tak proč by se za ně měla pětinásobná babička stydět? Udělala jsem velice dobrou věc pro své zdraví, pro své další žití. A doufám, že příští rok ještě nějaké kilo shodím!

 

 

Soutěž "Můj zážitek roku" - Prožili jste hezkou dovolenou, narodilo se vám vnoučátko, našli jste si nové přátele? Nebo se vám letošek spíše nevydařil? Podělte se s ostatními čtenáři o nejsilnější zážitek roku 2015 a zpracujte jej jako příběh, glosu, báseň či fotoreportáž. Všechny soutěžní příspěvkyk budou slosovány, vítěz obdrží knihu Retro ČS2 od nakladateství JOTA.

Můj zážitek roku
Hodnocení:
(4 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.