Můj zážitek roku: Setkání i60 v Poděbradech
ILUSTRAČNÍ FOTO: wikimedia.org

Můj zážitek roku: Setkání i60 v Poděbradech

14. 12. 2015

Po velkém úspěchu srazu v roce 2014 v Havlíčkově Brodě, přišla letos redakce i60 s návrhem na setkání v Poděbradech. Druhý sraz v pořadí se tentokrát konal ve dnech 24 - 26.4.

Ubytování zajistila Lidmilka Nejedlá v hotelu Junior. Nejen pro seniory, ale i pro naši milou, mladou redakci. Ve čtvrtek jsme se sjížděli z různých částí naší zemičky. S příjezdem mám spojen můj dopravní přestupek. Zpočátku Poděbrady klidné, rušné bylo náměstí, a když jsem z něj odbočila k hotelu, vjela jsem do zakázaného směru. Okamžitě policie, když jsem ovšem řekla, že jedu na sraz seniorů, tak mi jen mávli, já spokojeně vycouvala a našla jedno volné místo před hotelem. Dobrý začátek!

Ubytovaly jsme se s kamarádkou a vydaly se na cestu do přilehlého lázeňského parku. Tulipány v plné nádheře, sluníčko se na nás smálo. Jak jsme se tak procházely, proti nám dvě postavy na koloběžkách a ejhle Zuzka s Jiřím. Měla jsem radost. Kousek dál před kavárnou seděla bohumínská děvčata Hanka Práglová a Majka Seitlová. No bezva. Před Juniorem jsem potkala Květku Houdkovou.

Večer nás uvítali tanečníci ve stylu country, bylo to moc pěkné. Viděla jsem, že dorazily mě známé tváře z loňského setkání. Olinka Š, Maruška N, Helenka Č, Jana Š s manželem, poznaly jsme nové příjemné tváře. Některá děvčata se znala již z předešlých modelkovských akcí, za chvíli si již nikdo nebyl cizí. S námi u stolu seděly dvě krásné modelky Míša a Inka, milovnice zvířátek, s radostí na ně vzpomínám.

Druhý večer pro nás redakce připravila překvapení - do salonku vtrhly dvě čertice, dračice - byla to Evka M a Jitka C. To, že jsou seniorky? Navíc Jitka přivezla výborné kremrolky, jen se po nich zaprášilo. Prostě takovou pracnou mňamku vytvořit pro i60, to zasloužilo velikánskou pochvalu.

Skvělá Lidmilka nám dělala průvodkyni jejím krásným městem. Každá chvíle byla vyplněna jedinečností okamžiku. Zámek, solná jeskyně, procházky po břehu Labe, návštěva cukrárny, procházky v lázeňském parku, k tomu počasí jak malované - co více si lze přát?

Naše pozdní večerní posezení u vínka v hotelu: vedle mě Ája, milovnice bílého vína jako já, naproti myslivecký pár, to nemělo chybu.

Nadešel nedělní čas odjezdu, myslím, že jsme byli všichni plni nezapomenutelných dojmů z tohoto třídenního setkání. Mé poděkování všem, s nimiž jsem tam byla, s kterými jsem se seznámila, včetně naší milé redakce.

Lidičky bylo to krásné, pojďme se i nadále setkávat!

Můj zážitek roku
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.