Pobyt pro seniory s vnoučaty 
aneb S tebou mě baví svět
FOTO: Ski areál Rališka

Pobyt pro seniory s vnoučaty
aneb S tebou mě baví svět

26. 1. 2016

Budete hlídat o jarních prázdnínách vnoučata? Co takhle vyjet si s nimi do hor?

"S Tebou mě baví svět" - pobyty s velmi bohatým zážitkovým programem pro všechny seniory a jejich vnoučata pořádá nezisková organizace Tábory v Beskydech.

Prožijte kouzelné a nezapomenutelné dny v ozdravném a čistém ovzduší Horní Bečvy a prohlubte vzájemné pouto s vašimi vnoučaty od 1 roku do 14 let, pro které je stejně jako pro vás zajištěn od rána do večera velmi bohatý program. V ceně je krátká projížďka na koni a psím spřežením zimní přírodou, úžasné kreativní dílny, břišní tance, meditace, kalanetika, léčivé mandaly z písku, hry, soutěže, turnaje, divadélko, stezka odvahy, kino, tance, karaoke, vzduchovka, zábavné soutěže, maškarní karneval s tombolou, atraktivní výlet autobusem a další skvělá zábava. Postavte s nimi sněhové stavby a zažijte závody na bobech a saních.

Děti i prarodiče mají možnost si také zalyžovat nebo se to i naučit na blízké sjezdovce Ski Rališka i s malou sedačkovou lanovkou.

Termíny:
21.2 - 27.2. 2016:  Rekreační středisko Pekárny Rališka
27.2. - 4.3. 2016: Rekreační středisko Unigeo

Ubytování: ve 2 - 4 lůžkových pokojích, na Pekárnách je sociální zařízení a sprcha na pokoji, na Unigeu hned vedle pokoje. Výborná kuchyně, bar s čepovaným pivem, dětský koutek, sál.

Strava: Plná penze, děti 5 x denně strava, pitný režim

Cena za 7 dní: dospělý 3 790 Kč, pro členy Klub seniorů Bohumín sleva 300 Kč. Další 100 Kč sleva za včasnou zálohu do 15.1. Dítě od 3 do 14 let: 2990 Kč, pro děti členů Klubu seniorů Bohumín sleva 300 Kč. Další 100 Kč sleva za včasnou zálohu do 15.1. Dítě do 3 let: 590 Kč.

Informace a přihlášení: tel. č. 724 014 649, email: taboryvbeskydech@email. cz. Objednávka a veškeré další informace na www.taboryvbeskydech.cz

cestování dovolená vnoučata
Autor: Redakce
Hodnocení:
(3 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.