Selečí víkend
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Selečí víkend

31. 1. 2016

Po obžerství vánočních svátků se na obvyklé maso nemohu už ani podívat. Vymyslel jsem si selečí maso a dokonce ho v metropoli Praha i sehnal.

Netušil jsem jak masitý je selečí krk. Cena byla nepatrná, přikoupil jsem tedy ještě dva kusy hovězí oháňky. Ta už byla dražší, byla už z dospělé krávy. Abych hodně nakoupil, řeznice mi přidala i čerstvé borůvkové knedlíky. Ty mi přinesl sám tamní řeznický šéfkuchař, umouněný a upatlaný. Kdybych ho viděl dříve, nekupoval bych je od něj, nechutnaly by mi.

U benzinové pumpy jsem ještě přikoupil domácí moravské víno, taková tu v Praze máme nákupní místa. Pivo na podlévání jsem pořídil v prodejně zbraně-střelivo.

Vše jsem vařil podle návodu z prvorepublikové kuchařky.

V sobotu a neděli jsem vše snědl. Netušil jsem, jak dobře chutnají tahle nezletilá prasátka.

gastronomie Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.