Návrh na třetí setkání přátel i60
FOTO: Oáza

Návrh na třetí setkání přátel i60

14. 2. 2016

Přátelé, kamarádi, 

rok s rokem se nedávno sešel a my bychom chtěli realizovat to, co jsme loni tak trochu přislíbili. Jako by to to bylo před chvílí! Pořád vidím a slyším připomínky při našem představování na setkání čtenářů magazínu i60 v Poděbradech. Když bylo popáté slyšet JÁ JSEM Z BOHUMÍNA, v sále zaznělo: "UŽ ZAS?“

Bylo mito osobně velice líto a věřte nebo nevěřte, hodně mě to bolelo. Nikdy mě nenapadlo počítat, kolik je zde třeba právě lidí z PRAHY, kteří tyto připomínky měl. Ale, to je dnes jedno! Pro mne je důležité být mezi příjemnými lidmi a vůbec mi nezáleží na tom, odkud pocházejí či kde právě bydlí.

Abychom ukázali, že i MY z BOHUMÍNA, městečka s asi 20 000 obyvateli, jsme schopni a ochotni něco dělat, tak vám pro vás máme následující, snad pro někoho zajímavé a důležité sdělení!

Víme, že byste chtěli sraz v Olomouci, ale tam my nemáme žádné kontakty, které by byly schopny a ochotny nějak pomoci. Máme však jinou variantu! Kdo z vás zná či nezná Jeseníky? Kdo z vás by měl zájem se podívat do VELKÝCH LOSIN se známou papírnou? Kdo z vás dosud neviděl elektrárnu DLOUHÉ STRÁNĚ a chtěl by ji vidět? Toto vše vám nabízíme.  

Pokud se rozhodnete v termínu 3.- 5.6. 2016 setkat se s přáteli v obci LOUČNÁ NAD DESNOU v penzionu OÁZA a pak všechna výše zmiňovaná zajímavá místa na vlastní oči vidět, prosím, budeme rádi.

Předpokládáme, že víkendový pobyt s ubytováním, stravou a autobusem, který nám bude k dispozici, bude stát cca 1000 - 1200 Kč. Přesnou cenu sdělíme, až budeme znát počet zájemců.

Svůj zájem o setkání můžete psát na soukromé zprávy (vzkazy) Hany Práglové a Majky Seitlové nejpozději do 15.3. 2016.

Těšíme se na vás!

Majka a Hana

 

  

 

čtenáři i60 Párty
Hodnocení:
(4.8 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.