Foto

Biopekárna Zemanka
peče s láskou pro zdraví

5. 12. 2011

Jíte zdravě? Chutnají Vám biopotraviny? Tak to už jistě znáte výrobky Biopekárny Zemanka. Tato rodinná firma sklízí od svého založení jedno ocenění za druhým. Její vybrané produkty se pravidelně umisťují na nejvyšších příčkách v soutěži Biopotravina roku, ceny a tituly sbírá i její majitel Jan Zeman (Živnostník roku, Začínající podnikatel roku). Za všemi těmito úspěchy však stojí především usilovná práce celé rodiny.

Produkty Biopekárny Zemanka již neprodávají jen specializovaníé prodejbny se zdravou výživou, ale pronikĺy již také do největších obchodních řetězců jako je Globus, Tesco, Albert, Billa, Kaufland, Interspar či sítě dm drogerie markt.

Biopekárna Zemanka peče výhradně z bio surovin kontrolovaného ekologického zemědělství, používá jen mořskou sůl a  kypřící prášek bez fosfátů. Její výrobky jsou vhodné nejen pro děti, ale i lidi s bezlepkovou dietou či ty, kteří mají rádi pohankovou, kukuřičnou či rýžovou mouku.

A jaké výrobky Biopekárny Zemanka můžete ochutnat? Z těch nejnovějších je to například řada bezlepkových biosušenek, připravených podle originálních receptur, vybrat si můžete s příchutí čokoládovou, jablkovou či piškotovou. Vynikající jsou také Máslové biosušenky s ovesnými vločkami, které získaly ocenění Česká chuťovka v kategorii Cereální výrobky.

V nabídce pekárny však není jen pečivo, ale například také bio med , a to ostružinový, lesní, borovicový či lipový.

bio potraviny
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.