Malebný kraj v Krkonoších

Malebný kraj v Krkonoších

26. 7. 2012

Víte, kde jsem strávila tu nejkrásnější dovolenou? Říkáte u moře? Né, není to tak. Bylo to v krásném malebném kraji Anči, Kuby a Hajného v Krkonoších, kdy jsem chtěla své rodině ukázat to pohádkové město Jánské Lázně, ve kterém jsem se léčila jako děvče v dětské léčebně Vesně, celé dva měsíce, každý rok. 

Léčebnu jsme navštívili, dokonce jsme se byli podívat na děti při soutěži Superstar, kde nádherně zpívali. Dcerka tiše seděla a zaujatě poslouchala, já se slzou vzpomínala a muž obdivoval vítězku na vozíčku, která měla překrásný hlas. Prošli jsme všechna pěkná místa, kostelíček, studánku, vońavý les, sochu Krakonoše. Nezapomněli jsme samozřejmě ani na kolonádu, kde se konal další náš kulturní pořad - taneční odpoledne, kde jsme si s mužem i zatancovali.

Bydleli jsme v pravé krkonošské chaloupce, která stála na mírném kopečku, blízko lanovky na Černou horu, kde bylo také kouzelně. Mé vzpomínky plynou stále na toto obdivuhodné místo, kam bych se ještě jednou velmi ráda podívala. Snad se mi můj sen brzy splní.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...