Modelky se představují: Eva Krausová
Fotokoláž: autorka

Modelky se představují: Eva Krausová

21. 3. 2016

S nadcházejícím jarem jakoby mi přibývala energie, tak jako se probouzí příroda, ke které mám vztah, mám nějak více síly i přes překážky, které v životě přicházejí...

Tak jako stromy v přírodě odolávají nepřízni počasí, i my lidé musíme být silní v životě, byť máme někdy pocit, že s přibývajícím věkem je vše těžší.

Vzhledem k tomu, že mám mladého kamaráda, se kterým se vydávám za zážitky (byť by mohl být věkem mým synem), je asi má duše stále mladá. Nyní při nedávném putování za Druidy, Keltskými kněží, jsme se "nadechli" historie spjaté s přírodou a potkali jsme i kouzelného "dědečka", laskavého pocestného Petra, a tak mne napadá, že s ním by bylo focení zajímavé, byť také senior, má v sobě charisma. Bohužel se ale vrací zpět do Kanady, kde žije mnoho let.

Byť jsem sportovní typ, ostatně, co jiného na sebe do přírody, dost by mne lákalo předvést něco z historie, už proto, že v ní je cosi tajemného.

Je mi 57 let, jsem z Mostu, bohužel již nemohu říci, že z města královského, protože z něj nám zbyl již jen kostel a hrad Hněvín...

Přeji všem přívaly energie v tom nejkrásnějším období na jaře. Eva.

 

Tento příspěvek je součástí projektu i60 Senior Fashion, o kterém se více můžete dozvědět zde. Více informací o představení zralých modelek, najdete na tomto místě. Články o jednotlivých modelkách najdete v rubrice Modelky.

móda Modelky
Hodnocení:
(3.6 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.