Naše soutěže pokračují...
Ilustrační foto: Helena Votíková

Naše soutěže pokračují...

10. 4. 2016

Protože na portále i60 probíhá hned několik soutěží, které jsme vyhlašovali v různých termínech, přinášíme znovu jejich přehled. 

 

Fotosoutěž: Obrázky jara

V plném proudu je fotosoutěž na téma "Obrázky jara", kterou jsme vyhlásili 20.3. 2016. Ačkoli to v posledních dnech venku zrovna jarně nevypadalo, příroda nelení a každý den nabízí nové náměty pro vaše fotografie - stromy se začínají zelenat, skalky už hrají všemi barvami, ptáci staví hnízda nebo už sedí na vejcích, a lidé se radují z jarních dní...Více informací o soutěži včetně jejích pravidel najdete zde

Soutěž o filmový scénář

Ještě necelé dva týdny potrvá naše soutěž o filmový scénář, resp. námět ke zpracování vtipného videa. To natočí naše čtenářka Danuše Kubátová, která nám zároveň přislíbila, že si vítěz soutěže bude moci v jejím filmu zahrát! Více informací o této soutěži se dozvíte zde.

Naše dlouhodobé soutěže

A samozřejmě pokračují naše dlouhodobé soutěže, a to FOTO DNE a vědomostní kvíz. Za pět zveřejněných fotografií v sekci FOTO DNE pošleme DVD paní Haně Rypáčkové. Ve vědomostním kvízu tentokrát uspěl a štěstí při losování měl pan Pavel Chmelík. Gratulujeme! A soutěžit můžete rovněž v produktové soutěži o relaxační sadu Planet Spa - stačí odpovědět na jedinou otázku, kterou najdete zde.

Povedlo se

Jak jsme vás před týdnem informovali, každou neděli shrneme dění na i60 v uplynulém týdne a upozorníme čtenáře na zajímavé údalosti a příspěvky. Co se podle redakce v uplynulém týdnu povedlo? Jednoznačně setkání příznivců magazínu i60 v Doksech! Všichni zúčastnění od nás dostávají pomyslné "body" za to, že vytvořili bezva partu. Důkazem jsou fotografie na profilech účastníků.

Milé čtenářky, milí čtenáři, užívejte si jara, fotografujte, pište, soutěžte. Prostě mějte se krásně a buďte s námi. Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.