Naše boxerka V.
FOTO: autorka

Naše boxerka V.

17. 4. 2016

Milí přátelé íčkaři, Bertíku a další kamarádi, nastal čas vám zase něco povyprávět, a že je co, to jsem si zcela jistá.

Před chvílí se tu zastavila teta Jana s malou Emmičkou, byly holky na procházce, ale malá už měla asi hlad, protože plakala, a že ona skoro nepláče, tak se ještě naše babi přiběhla na ni podívat, a už babička Jana s Emmičkou pelášily ke svému domovu. Je to od nás jen asi 400m. U nás zrovna byla návštěva paničky rodiny, protože tu dnes a zítra  máme pouť, a tak si malou všichni obhlídli, ale nebojte, já dávala pozor, aby Emmičku moc nerozplakali, přece jenom jsou to pro ni cizí lidé, teda krom našich kluků a páníčka s paničkou. A taky už tuším, jak se každá maminka, ale i babička i prababička o své potomky bojí.

No, protože jste moji kamarádi, tak vám prozradím něco, o čem se mi loni jen zdálo. Tak si představte, že i já už brzy budu maminkou, prostě se to povedlo,že jsem hárala v pravý čas, a tak mě odvezl páníček k ženichovi. Nevěděla jsem, o co jde, tak jsem povolně šla, ale ten hafan Beník na mě skočil hned mezi vrátky, já se zalekla, a ten den z toho nic nebylo, jen jsme se tak trochu očichali, olizovali a taky prali.A další den jsem k němu musela zase, abych pravdu řekla, už jsem věděla, do čeho jdu, moc se mi to nelíbilo, ale jinak prý bych se štěňátek nedočkala. No a za dva dny ještě jednou, asi pro jistotu, abych zase nebyla zklamaná, kdyby se to třeba nepovedlo. Tak koncem května už se těšíme na štěňátka, nejen já, ale všichni kolem mě, jen se ke mně doneslo, že si je nemůžu nechat, snad si Ríšánek uhájí aspoň jedno, přece mi nevezmou úplně všechny, to bych byla moc smutná, však mi rozumíte.

Tak se tady u nás právě přehnala bouřka, blesků až dost, no počasí nic moc, že by někdy člověka pes do toho nevyhnal. Ale když jsou všichni doma, tak mně vůbec nevadí, jaké je počasí, cítím se v bezpečí, a taky jim to s láskou oplácím. Vždyť jsou moje rodina.

Pak máme ještě jeden problém. Děda s babi budou předávat barák mým páníčkům, sama nevím, jestli je to dobře a jak to udělají, mě se ptát nebudou, ale něco tam hapruje, to cítím, jako že jsem pes a Lady se jmenuji. No, výsledek zatím není jistý, snad příště už budu chytřejší. Mám je všechny ráda, tak chci, aby byli spokojení. A já s nimi.

Milí íčkaři, přeji vám krásné jaro a hlavně hodně zdravíčka, a mějte se rádi, a taky své miláčky, jen tak budete všichni šťastní. Zvláště zdravím Bertíka a jeho bábrlinku.

Zdraví vaše Lady, teda jejich, však mi rozumíte.

Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%