Bohyně Afrodíté vás zve na dovolenou
ILUSTRAČNÍ FOTO: VTT

Bohyně Afrodíté vás zve na dovolenou

17. 4. 2016

Podle báje se bohyně krásy a lásky Afrodíté narodila na ostrově Kypr u místa zvaném Petra tou Romiou (Řekova skála), nedaleko známého a turisty velmi vyhledávaného letoviska Paphos. Není tedy divu, že ostrov je pro svou krásnou přírodu, idylickou krajinu, kvalitní služby v cestovním ruchu, přátelské místní obyvatele, bohatou historii, zajímavé památky, výtečnou a zdravou kuchyni velmi vyhledávanou destinací, kam ročně směřují miliony turistů z celého světa.

Cestovní kancelář Venus Trade and Tours (VTT) si do svého názvu dala přímo jméno bohyně Afrodíté neboli Venuše (latinsky i anglicky Venus). Od svého vzniku v roce 1990 se specializuje výhradně na Řecko, řecké ostrovy a Kypr. Z Řecka nabízí ty nejatraktivnější místa: ostrovy, poloostrovy i pevninu –  Thassos, Korfu, Zakynthos, Pierie - Olympskou riviéru, Karpathos, Limnos, Chalkidiki, Peloponés, Rhodos, Krétu (Chania, Rethymno i Heraklion), Kos, Samos, Lesbos a Kypr.

VTT nabízí pobytové, poznávací i kombinované zájezdy na 8, 11 i 12 dnů. Odlety jsou z Prahy i Brna. Velkou předností u všech zájezdů jsou svozové autobusy v České republice až z 88 míst, v sezóně 2016 až do 30.04.2016 zdarma, po tomto datu za zvýhodněnou cenu 300 Kč za zpáteční cestu nebo za 200 Kč za jednosměrnou jízdenku. V cenách všech zájezdů je pro všechny klienty již zahrnuto komplexní cestovní pojištění zahrnující léčebné výlohy na místě i pojištění případného storna před cestou.

Cestovní kancelář nabízí též zájezdy vhodné pro osoby handicapované, s bezlepkovou stravou, osoby cestující samostatně (jako single), pobyty s domácími mazlíčky, více početné rodiny. Pobyty jsou zajišťovány v kvalitních studiích, apartmánech, penzionech, hotelích i resortech. Ubytování může být bez stravy, se snídaněmi, polopenzí, plnou penzí nebo all inclusive. Během pobytu v Řecku a na Kypru se o klienty starají skutečně profesionální a zkušení delegáti, kteří mají dobré znalosti o místě, historii, zvyklostech, politické situaci i současnosti. Během léta jsou nápomocni kdykoliv a kdekoliv je potřeba.

Mezi nejatraktivnější a nejžádanější oblasti v Řecku patří ostrovy Zakynthos, Rhodos a Kréta. Na Kypru se nabízí letoviska Larnaka, Protaras, Ayia Napa, Limassol, Paphos, Coral Bay. Kdo má rád historické památky a tradiční letovisko, měl by určitě zvolit Paphos, kde jsou nádherné mozaiky, katakomby, kostely, kouzelný benátský přístav, tržiště, promenády a nespočet nákupních i stravovacích možností (taverny, restaurace, rychlá občerstvení, bary, snackbary).

Mezi tradiční suvenýry z Kypru patří sošky, trička, šperky a suvenýry s vyobrazením bohyně Afrodíté, pálenka Zivania, víno Commandaria, které je nejstarším značkovým vínem na světě, sladkosti Loukoumia, dečky s precizními výšivkami nebo krajkami. V restauraci si na Kypru určitě objednejte meze – servírované předkrmy (saláty, pomazánky, sýry, ryby, olivy) a výtečná masa (kleftiko, stifado, suvlaki a další). Kyperská kuchyně je velmi rozmanitá a inspirující, především však velmi zdraví prospěšná. Milovníci golfu zde mají ráj – v provozu jsou 4 moderní golfová hřiště v idylické, poklidné a romantické krajině.

Na jaře a na podzim nabízí VTT speciální cenově velmi výhodné 8 – 12 denní zájezdy nejen pro seniory, kdy je v ceně již zahrnut 1 celodenní výlet s odborným výkladem. V ceně je dále u většiny hotelů polopenze plus (tedy včetně vína u večeře) a sportovní aktivity (sauna, pára, fitcentrum).

Sleva na odlety v květnu a červnu je nyní více jak 30 procent, na odlety v červenci – říjnu až 20 procent.

Máme rádi Řecko, milujeme Kypr, přidejte se k nám!

 

 

Více o zájezdech, službách i cenách najdete na www.vtt.cz
CK VTT, Ječná 10, 120 00 Praha 2 a pobočka v BRNĚ: Josefská 8 (obchodní dům Josefinka)
Zelená (bezplatná) linka: 800 100 130

cestování dovolená Řecko
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.