Mé radosti, má očekávání

Mé radosti, má očekávání

20. 4. 2016

Slova plán a plánování nemám ráda. A to hned ze dvou důvodů. V zaměstnání jsem rozličné plány vytvářela, předělávala, doplňovala, kontrolovala, zdůvodňovala, atd. Však to znáte. A  druhým důvodem je „zásada č.1 – vše je jinak“. Již několikrát jsem musela z důvodu onemocnění zrušit zaplacené  dovolené,  měnit cíle výletů,  odvolat smluvené schůzky, atd. Však to znáte.  

Veškeré své počínání dělím na povinnosti a radostné konání, kterým říkám „ těšítka“. Mezi běžná a obvyklá „těšítka“ počítám pobyt v přírodě, rodinná setkání, povídání s přáteli, fotografování, atd. Prostě všechny činnosti, kterými způsobím radost druhým a nebo sama sobě. Mezi dlouhodobá „těšítka“ řadím akce, při kterých něco nového poznám, potkám nové zajímavé lidi, něco pěkného prožiji.

Akcí tohoto týdne bude výlet do rodného města.  V příštím týdnu si udělám několikrát radost – pedikúra a manikúra, kosmetika a návštěva kadeřnictví. Moc se těším na týden plný pohybu a pohody u přehrady v Pozlovicích, kam odjíždím v neděli 1.května.

A moje největší „těšítko“ je ukryto v zásuvce psacího stolu. K narozeninám jsem od dětí dostala neobvyklý dar -  let balónem. To bude životní zážitek!

 

"Můj plán" - je téma naší další soutěže, v níž můžete vyhrát pěkné knižní ceny. Chystáte rekonstrukci domu, nebo stěhování z většího bytu do menšího? Rozhodli jste se, že se s partnerem vezmete? Chcete se naučit hrát golf, anebo zkusíte malovat? Budete studovat univerzitu třetího věku nebo si hodláte udělat řidičák? Připravujete nějaký zajímavý výlet či dokonce exotickou dovolenou? Napište nám, co plánujete! Pravidla soutěže najdete zde.

soutěž - můj plán
Hodnocení:
(4.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%