Plánování soutěží - duben až červen 2016
FOTO: autorka

Plánování soutěží - duben až červen 2016

21. 4. 2016

Do soutěže o plánování přidávám článek, jak u nás doma plánujeme jako důchodci účast v různých soutěžích.  Protože už jsme s manželem vyhráli různé pěkné ceny, tak přidáme pár tipů i pro ostatní čtenáře portálu i60.  Můžeme vyhrát bez velkých výdajů auta Octavia, zahraniční zájezdy, lety balonem nebo i poukázky na pohonné hmoty, případně elektromobil BMW i3 a elektrokola.

Soustředěnost a důslednost

Kdo občas sleduje reklamy na internetu nebo v televizi a dalších médiích, tak může postřehnout upozornění na různé spotřebitelské soutěže, které nevyžadují prakticky žádné vedlejší výdaje. Nejsou to vyhozené peníze, jako když si koupíte losy nebo tipujete Sportku s malou pravděpodobností na výhru. ( Naděje na 1.pořadí ve Sportce je přibližně 1 : 14 miliónům ). Mnoho lidí mávne rukou a řekne :“ To nemá smysl se zúčastnit. Nemáme na takové hlouposti čas.“  Ve skutečnosti jako důchodci máme času více než ti, kteří pracují na plný úvazek. I když někteří důchodci stále chodí do práce.

1.       Mnoho lidí si ani nevšimne, že nějaké soutěže probíhají – třeba i na i60-ce.

2.       Řada lidí sice o soutěžích ví, ale nezapojí se do nich.

3.       Někteří lidé se sice zkusí zapojit do soutěže, ale nevěnují jí dostatek úsilí a kreativity.

4.       Většinou vyhrávají lidé, kteří důsledně dotáhnou svoji účast do konce a zvyšují své šance.

Konkrétní příklad : Od března do 30.dubna 2016 probíhá soutěž nejmenované firmy, která umožňuje platby pomocí debetních a kreditních karet. Reklamy jsou na televizních kanálech i v dalších médiích. Když provedete jakoukoliv platbu v obchodě kartou této firmy (nikoliv jen konkrétní banky), tak stačí na internetu zaregistrovat den, čas, výši částky atd. Nestojí vás to nic mimo asi 3 minut registrace. Můžete vyhrát tablety, čelové svítilny a nebo hlavní výhru – zájezd na letní olympijské hry v Brazílii. U nás doma se této soutěže zúčastňujeme už od března. Třeba se nějaká výhra podaří J Ta Brazílie pro dvě osoby by se nám líbila. Jak víme - celá řada čtenářů i60-ky už  Brazílii navštívila. My zatím ne.

Hlavní tip pro čtenáře i60-ky

Od března probíhá spotřebitelská soutěž v supermarketech nejmenované firmy, která slaví 25 let působení v České republice. Aby to nevypadalo jako reklama, tak neuvádím její jméno, ale snadno zjistíte, o jakou firmu se jedná. Firma chce věnovat zákazníkům symbolicky více než 25 000 cen. Za každý rok v ČR více než tisíc cen. Již probíhá 3.soutěžní kolo, které končí v úterý 26.dubna. Ještě se můžete zúčastnit. Existuje tam fotografická soutěž na zadané téma, kde hlavní cenou každých 14-dní je Škoda Octavia 1,6 TDI - 66 kW a dalších 1773 cen. – Kdo si netroufne na fotografickou soutěž, tak se může každých 14 dní zúčastnit sloganové soutěže, kde může projevit svoji jazykovou originalitu a kreativitu. Podrobná pravidla soutěže si najdete snadno na internetu. I ve sloganové části můžete vyhrát stejnou Škodu Octavii a 1773 cen. Následuje 4.soutěžní kolo od 27.dubna s novým zadáním. Poslední 7.soutěžní kolo je nejdelší od 8. do 28.června a trvá tři týdny.  Za váš úspěšný slogan můžete vyhrát elektromobil BMW i3, když uspějete u odborné poroty a vybere vás. Pochopitelně i další ceny – jako zahraniční zájezdy za 25 tisíc Kč – celkově 3037 cen. Stejně za fotografickou soutěž budou věnovány hned 2 Škody Octavie diesel a dalších 1039 cen. Pochopitelně jde o marketingovou soutěž na podporu prodeje, ale jedinou podmínkou je nákup v supermarketu nad 300 Kč. To tam utratíme vždy snadno. Můžete se zúčastnit v každém kole i několika fotografiemi nebo slogany. V 1.kole nám přišla 13.dubna potvrzující SMS, že jsme ve fotografické soutěži vyhráli oba – manžel i já. Museli jsme odeslat mailem oskenované účtenky z našich nákupů. Neplatíme žádné MMS nebo SMS, ale vše zasíláme mailem nebo přes webové rozhraní firmy zdarma.Teď čekáme, až nám marketingová firma upřesní písemně - jakou výhru nám odborná komise přidělila. Třeba to bude jen zboží za 500 Kč.

Seznam výherců z 1.kola v březnu má být na internetu až 24.dubna. Výsledky dalších kol budou vyhlašovány vždy přibližně po 14-ti dnech. Mohou se zapojit i všichni aktivní čtenáři i60-ky, a v červenci si můžeme udělat bilanci, kolik lidí a jaké výhry vyhrálo. Pravděpodobnost výhry je vysoká.

Originalita a kreativita se hodnotí

Zejména lidé publikující  na i60-ce poezii a veršovánky mají velkou šanci napsat zajímavý slogan.

Šikovných fotografů je tady také hodně – jak můžeme vidět v soutěži : „Obrázky jara.“ Schopnost dobře zaostřit a vytvořit zajímavou kompozici má celá řada čtenářů i čtenářek.

Pochopitelně v malých obcích supermarkety většinou nejsou, ale někdy zajedete i do větších měst na nákupy. Tak hodně zdaru. Na internetu najdete snadno mnoho zajímavých soutěží i bez finančních nákladů. U nás doma si soutěže vybíráme, plánujeme a občas soutěžíme. Kdo nehraje, nevyhraje!

 

"Můj plán" - je téma naší další soutěže, v níž můžete vyhrát pěkné knižní ceny. Chystáte rekonstrukci domu, nebo stěhování z většího bytu do menšího? Rozhodli jste se, že se s partnerem vezmete? Chcete se naučit hrát golf, anebo zkusíte malovat? Budete studovat univerzitu třetího věku nebo si hodláte udělat řidičák? Připravujete nějaký zajímavý výlet či dokonce exotickou dovolenou? Napište nám, co plánujete! Pravidla soutěže najdete zde.

 

soutěž - můj plán
Hodnocení:
(4 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%