Můj plán: Moje začátečnické tvoření
FOTO: autorka

Můj plán: Moje začátečnické tvoření

25. 4. 2016

Chtěla jsem psát o plánované dovolené, ale ouha, není naplněné letadlo, takže, kdoví jak to dopadne a jaké budou zážitky. Možná bude jiný článek v jiné rubrice. Jdeme na plán „B“.

Jistě si pamatujete na článek Tvoření. I když autorka v komentářích nepotvrdila, že se jedná o enkaustiku, byla jsem zvědavá a začala „googlit“. Moc se mi toto tvoření zalíbilo, takže jsem zakoupila potřebné potřeby pro začátečníka (oslavím letos šedesátiny, tak si můžu už dopředu dát dárek, že jo?) a pustila se do práce.

Chtěla bych zvládnout základní postupy práce s enkaustickou žehličkou. Nakukuji do ukázek internetového kurzu a zkouším. Když to nepůjde, poohlídnu se po reálném kurzu. Zda se to naučím a zda budu mít dostatek fantazie na tvorbu obrázků, to se uvidí.

Z dosud vytvořených obrázků, i když jsou zcela jistě s chybami, mám velkou radost. Jeden si ode mne vzala dcera. Budu připíchnutá u ní v práci vedle nějakého oblíbence, což je pro mne pocta.

Své prvotiny přikládám k nakouknutí. Kritiku samozřejmě uvítám. Bude to pro mne popud k většímu snažení, jak dál.

 

"Můj plán" - je téma naší další soutěže, v níž můžete vyhrát pěkné knižní ceny. Chystáte rekonstrukci domu, nebo stěhování z většího bytu do menšího? Rozhodli jste se, že se s partnerem vezmete? Chcete se naučit hrát golf, anebo zkusíte malovat? Budete studovat univerzitu třetího věku nebo si hodláte udělat řidičák? Připravujete nějaký zajímavý výlet či dokonce exotickou dovolenou? Napište nám, co plánujete! Pravidla soutěže najdete zde.

 

soutěž - můj plán
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.