Točit se bude podle scénářů Výtah a Babka
Ilustrační foto: pixabay.com

Točit se bude podle scénářů Výtah a Babka

24. 4. 2016

Byla to rozhodně dosud nejtěžší soutěž na portálu i60. Napsat scénář, podle kterého by se dal natočit krátký film či vtipné video, není snadné ani pro profesionály. Přesto do soutěže doputovaly scénky, které pěkně polehtaly bránici čtenářů. 

"Většinu příběhů napsal sám život, je vidět, že se lidé umějí bavit, bez ohledu na věk. Uznání rozhodně zaslouží všichni soutěžící," okomentovala klání Danuše Kubátová, která scénáře posuzovala a vybrala z nich dva, které se svým týmem natočí. Vítěznými scénáři se staly Výtah od pana Ladislava Mátla a Babka, jehož autorkou je paní Alena Várošová. 

"Mezi soutěžními příspěvky jsem měla několik favoritů, líbily se mi příběhy Silák, Setkání, Dva dopisy, Sklerotička. Nakonec jsem se rozhodla vybrat Výtah a Babku. Scénář Výtah byl velmi pěkně zpracovaný s vtipnými replikami a velmi dobrou pointou. Příběhu o babce sice silnější pointa chyběla, ale sama mám jeden nápad, jak příběh zakončit. Nechám si to jako překvapení," uvedla k hodnocení Danuše Kubátová.

Jak jsme uvedli při zadání soutěže, v krátkých filmech si budou moci zahrát i jejich autoři, se kterými se dohodneme mailem či telefonicky na detailech natáčení, jež by se mělo uskutečnit v Praze v průběhu letních měsíců.

Ještě jednou děkujeme všem soutěžícím za skvělou práci!

Naše další soutěže

A jedeme dál, protože další naše soutěže pokračují. V běhu je literární soutěž na téma "Můj plán." Chystáte rekonstrukci domu, nebo stěhování z většího bytu do menšího? Rozhodli jste se, že se s partnerem vezmete? Chcete se naučit hrát golf, anebo zkusíte malovat? Budete studovat univerzitu třetího věku nebo si hodláte udělat řidičák? Připravujete nějaký zajímavý výlet či dokonce exotickou dovolenou? Napište nám, co plánujete! Pravidla této soutěže najdete zde.

Stále otevřená je i naše fotosoutěž na téma "Obrázky jara". Byť to v tyto dny venku na jaro zrovna nevypadá, určitě se i nyní dají ulovit pěkné snímky přírody ze všech koutů naší země. 

Zajímavé ceny najdete v sekci produktové soutěže, kde můžete vyhrát například lahev kyperského vína, DVD nebo slevové poukázky. A stále můžete hrát i o relaxační řadu Planet Spa. Produktové soutěže najdete zde.

Samozřejmě pokračují naše tradiční dlouhodobé soutěže, a to FOTO DNE a vědomostní kvíz. V něm tentokrát uspěl a při losování měl štěstí pan Milan Trnka, kterému pošleme filmové DVD. Stejnou cenu obdrží také pan Zdeněk Karlík za pět vydaných fotografií v sekci FOTO DNE.

Povedlo se

Kromě pěkných filmových scénářů se tento týden objevila v magazínu i60 celá řada zajímavých příspěvků a také fotografií. Doporučujeme si přečíst krásně napsaný příběh paní Onderkové Vzpomínka na prodej zmrzliny a také fotopříběh paní Soni Prachfeldové o ne příliš známé hradní zřícenině Košťálov

Milé čtenářky, milí čtenáři, těšíme se na vaše nové příběhy, cestopisy, fotografie, básně. Pište, fotografujte, soutěžte a buďte ve spojení s naším - vaším magazínem i60.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

   

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.