Modelky se představují: Anna Lincová
FOTO: archiv autorky

Modelky se představují: Anna Lincová

26. 4. 2016

Ráda bych touto cestou nominovala svou maminku do soutěže "Modelky se představují". Moje Maminka, ing. Anna Lincová, 66 let, má dvě dcery a dvě vnoučata. Posledních deset let před důchodem pracovala jako referent ve Stavební spořitelně a pomáhala zpracovávat úvěry na bydlení. Před 5 lety, rok po jejím odchodu do důchodu, ji byla diagnostikována Alzheimerova Choroba, s kterou velmi statečně bojuje.

Celý život milovala cestování, mluvila plynule španělsky a také se domluvila anglicky. Nebála se cestovat do exotických zemí, procestovala Filipíny, byla třikrát v Indii, ale její oblíbené místo je Kréta a Řecko. I teď velmi ráda cestuje. Maminka miluje stromy, ty také moc ráda kreslí na hedvábí. Miluje procházky v přírodě a zvířátka. Poté, co jsme zjistili, že je maminka nemocná, jsme ji pořídili pejska Amálku, staly se obrovskými kamarádkami, a jedna bez druhé dlouho nevydrží. 

Maminka je jinak velmi akční a čiperná ženská, která se stále velmi ráda upraví, nalíčí. Miluje rtěnky...,přesto, že celý život trpěla jistou dávkou malého sebevědomí, by se ráda této soutěže zúčastnila, věří, že každá žena je krásná, že je velmi dobře tuto pravdu ženám připomínat. Nemoc, s kterou bojuje, je zákeřná i v tom, že člověku bere sebevědomí a jistoty, které během života nabyl.

Maminka bojuje velmi statečně, chodí na procházky s Amálkou, učí se anglicky, plete, před rokem nepatinovala naší starou kuchyň krásnými letními motivy. Miluje svou zahrádku, na které, když počasí dovolí, pracuje. Náš poslední koníček jsou hodiny zpěvu s operním zpěvákem, který s námi cvičí a zpívá, na konci hodiny si maminka nechá zazpívat nějakou krátkou árii Pavarottiho, kterého miluje.

Maminka miluje krásné věci, a krásné věci dokáže také vytvořit, je pokorná k životu a miluje lidi. Je pro mne obrovskou inspirací a studnicí moudra. Stále velmi ráda čte, sbírá šišky, s kterých pak vytváří dekorace, každý den vstává s radostí a těší se, co zas podniknem :) Je pro mne zdrojem obrovské pozitivní energie, její touha žít je krásná.   

Krásný den všem, 

Zuzana Lincová, dcera

 

Tento příspěvek je součástí projektu i60 Senior Fashion, o kterém se více můžete dozvědět zde. Více informací o představení zralých modelek, najdete na tomto místě. Články o jednotlivých modelkách najdete v rubrice Modelky.

Modelky
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.