Cibulka na Vinohradech
FOTO: Česká televize

Cibulka na Vinohradech

27. 4. 2016

Redakce internetového magazínu pro penzisty i60 pozvala své čtenáře na zajímavé TV natáčení zábavného pořadu. Natáčelo se ve vhodnou odpolední dobu, v centru Prahy a vstupné bylo zadarmo.

Publikum tvořilo asi sto penzistek a deset mužů, z toho pět kameramanů! Hbité penzistky hned taškami a břemeny zabraly přední výhodná křesla. Pak někam a nenávratně zmizely!?

Vrchní TV Ceremoniářka nás všechny před natáčením důrazně poučila. Nesmělo se třeba při dvouhodinovém natáčení odcházet na WC! Byl to pro starší lidi zákaz téměř nemožný! Prý bychom jim zkazili záběry. Ve skutečnosti nám šlo o život, jedna kamera na jeřábu nám kmitala těsně nad hlavami! Ostatní čtyři kamery nebyly tolik nebezpečné, stály na nepohyblivých stojanech.

Na stolech nesměly stát kabelky, jenom hrnky s kávami za 50, a sklenice s vínem, za 65 korun!

Ceremoniářka se divila neobsazeným křeslům s kabelami na stolech. Na její otázku, kde jsou, jsem jí a okolním penzistkám polohlasně řekl, že již z toho čekání zemřely. Okolní důchodkyně se rozesmály a podaly mi čokoládový bonbón, na podnosu.

Populární TV moderátor Aleš Cibulka to schytal od režiséra hned na počátku. Prý mu visí podolek nad kalhotami, má si tu košili zastrčit do kalhot! Je to profesionální herec, tak se nenuceně otočil tváří k publiku, rozepjal pásek kalhot a spustil kalhoty níže. Mistrovsky a rychle vše provedl, takže ani jeho podvlékačky jsme nezahlédli!

Byl nám představen režisér Smyczek. Má ocenění už od Gottwalda, Zápotockého a dalších. Mnoha svým potomkům rád vyváří, umí ale jenom míchaná vajíčka, každé dítě dostane jen jedno vejce! Pokud on vaří vejce v mikrovlnce, dojde k výbuchu a on kuchař, raději odejde do hospody, za kamarády!

Je šťastně ženatý, protože on jedině šťastným manželstvím dosáhne vdovského důchodu.

Na jeviště nastoupila úřednice z „berňáku“. Plynul nějaký rozhovor s Cibulkou, nakonec ji Aleš před kamerou zulíbal. Na berňáku to prý on nemůže, je tam schována za neprůstřelným sklem!

Třetím hostem byl herec Navrátil. S režisérem Smyczkem si už nic moc neměli říci, prý už ho mnohokrát ve filmech obsadil, všechno si už dávno zaplatili.

Moderátor Aleš Cibulka měl před sebou „improvizovaný“ text, dávno napsaný, uměl ho zpaměti. Několikrát ho režisér vrátil zpět za přebrepty, musel to znovu říci, úplně správně. Přepudrovávali ho celkem pětkrát. Taková je dřina mluvit před kamerami!

Nakonec nám zazpívalo a zahrálo kvarteto Stařenky (dříve Schovanky).

Po vypnutí kamer se nahrával jenom náš „bouřlivý“ potlesk. Na každou zahranou situaci zvlášť. Museli jsme tleskat asi deset krát, až nás z toho potlesku bolely ruce.

Děkujeme i60, že nás na tak zajímavý program pozvala.

 

 

 

 

divadlo Můj příběh televize
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.