Lidožraví netopýři
Ilustrační foto: pixabay.com

Lidožraví netopýři

14. 5. 2016

V nedělní podvečer jsem si pustil americký velkofilm. Chtěl jsem zhlédnout pokroky v „amerikánské“ kinematografii (zlé jazyky jí říkají kečupová kultura)!

Film byl o netopýrech – lidožroutech. Ty z Inodnésie propašoval do USA „zlý“ Američan. Přeškolil je na pojídání lidského masa. Třeba na ulicích lidem překousávali krční míchu. Strašlivě se přemnožili!

Nebylo Americe jak pomoci, sám americký prezident proto povolal nadějnou bioložku - zooložku (blondýnu) se specializací na netopýry. Poslal pro ni tryskové letadlo, na její ranč. Zrovna se tam spouštěla s oblíbeným a veselým Černochem.

Tryskáč je odvezl do míst s netopýry. Bioložka jednoho odchytila a okroužkovala, ten zrovna požíral člověka. Elektronikou ho sledovala až do jejich hnízda. Netopýři bydleli v už dávno opuštěném dole. Na cestu k dolu se s nimi vydal Indián - policista.

V dole stále fungovala elektřina i výtah byl dobře promazaný.

Do dolu se ustrojili do potápěčských skafandrů a do kapes si uložili výbušninu - TNT. Dobře udělali. Při chůzi dolem zapadli do netopýřích výkalů - guana. Neposkvrnili si tělo, i když byli v lejnech zapadlí až po krk!

Na stropech uviděli statisíce spících netopýrů. Měli ošklivé hlavy, cenili zuby a z hub jim vytékaly sliny. Bioložka se hned vysílačkou poradila s americkým prezidentem. Ten na důl poslal letadla s atomovými pumami. Oni tři byli stále ještě v podzemí!

Studovanou zooložku napadla spásná myšlenka. Netopýři prý při ochlazení usnou a ve chvíli i umřou.

Náhodou byl v dole chladící funkční kompresor, Černoch stiskl knoflík a hned se začalo ochlazovat. Trojice utíkala k výtahu, honem to telefonovala prezidentovi.

Když vyjeli na povrch, hned díru do dolu zasypali TNT a odpálili ho. Ještěže ho měli zapakovaný ve skafandrech!

Moudře se pak rozhodl americký prezident, nenechal bombardovat netopýry atomovými pumami. Dopadlo by to pak ještě hůře, rozlétly by se všude!

 

                           

 

 

film Můj příběh
Hodnocení:
(2.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.