Čeští hokejisté válí: pět zápasů, pět výher a jsou ve čtvrtfinále!
FOTO: Závěrečná zdravice hokejistů (ČT Stream)

Čeští hokejisté válí: pět zápasů, pět výher a jsou ve čtvrtfinále!

13. 5. 2016

Nebyl to zrovna ze strany českých hokejistů úchvatný výkon, ale na výhru stačil. Češi porazili Kazachstán 3:1 a připsali si na svtěovém šampionátu v hokeji pátou výhru z pěti zápasů.

Na rozdíl od duelu s Norskem, kterým Češi vstřelili sedm gólů, působili čeští hokejisté po celý zápas poněkud ospale, špatně bruslili, přihrávky chodily o vteřinu pomaleji, nedařila se tolik kombinace, nešly přesilovky. Přesto se našim klukům podařilo vypracovat několik dobrých šancí, ze kterých skórovali a nakonec vyhráli 3:1, když poslední gól padl při power-play do prázdné branky.

Češi si připsáním dalších tří bodů do tabulky již zajistili postup do čtvrtfinále, které rozhodne o tom, zda toto mistrovství světa bude úspěšné či nikoli. 

A jak vypadá hokejová tipovačka?

V naší tipovací soutěži je to jako na houpačce, první místo si v průběžném pořadí zatím drží paní Libuše Křapová, která však má v zádech další pronásledovatele. Protože denně rozdáme zhruba 15 bodů a hokejový šampionát je teprve v polovině, vyhrát může stále i ten, kdo ještě tipovat nezačal. A tak to zkuste i vy, tipovací příležitosti na víkendové zápasy najdete zde.

Sportu a naší hokejové tipovačce zdar!

 

 

 

 

hokej sport
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...