Nova změní svůj program,
vrací se pořad Na vlastní oči

Nova změní svůj program,
vrací se pořad Na vlastní oči

31. 7. 2012

Publicistický pořad Na vlastní oči se na podzim vrátí na televizní obrazovky, společně s ním zařadila do programu televize Nova také kulinářskou show Master Chef, nový seriál Gympl s ručením omezeným nebo bulvární pořad Prásk.

„Podzimní nabídka je široká a pestrá. Našich nových kanálů je čím dál víc. Pokud jde o náš hlavní televizní kanál Nova, tak naším cílem bylo rozšíření nabídky naší kvalitní domácí tvorby,“ uvedl ředitel televize Jan Andruško.

Na obrazovky televize se vrátí publicistický pořad Na vlastní oči, jehož hlavními reportéry bude Janek Kroupa a Josef Klíma. Pořad má za cíl odhalit kriminální kauzy, korupční jednání úředníků a politiků.

O zábavu se má divákům postarat bulvární pořad Prásk, který bude informovat o životě celebrit, nebo kulinářská show Master Chef.

Jako nový seriál představí Nova Gympl s ručením omezeným. V něm ztvární hlavní hrdiny Ondřej Brzobohatý v roli mladého učitele, Libuše Šafránková se představí jako jeho starší kolegyně a ředitelem školy bude Karel Heřmánek. V seriálu si zahraje také Zuzana Bydžovská, Milan Šteindler, Václav Vydra, Kristýna Leichtová, Marta Jandová nebo Lucie Benešová.

„Pokud jde o další pořady, pak rozšiřujeme nabídku našich publicistických a společenských pořadů. Stavíme na našich pilířích, jakými jsou Ordinace, Ulice a Televizní noviny,“ dodal Andruško.

Seriál Ordinace v Růžové zahradě posílí noví herci. Plastického chirurga Jáchyma Kalinu si zahraje herec Lukáš Hejlík. Nově se divákům v seriálu představí i herečka Ha Thanh Nguyenová v roli sestry Tien a herečka Kateřina Pechová, která si zahraje čtrnáctiletou problémovou sestru chirurga Lindu Kalinovou. Jejich otce v seriálu ztvární herec Petr Oliva.

Z programu televize Nova nezmizí ani seriál Ulice. I v něm se divákům představí nové postavy. Herec Roman Zach si zahraje bývalého horolezce Pavla 'Admirála' Klimeše. Znovunalezenou vnučku Vlastimila Peška, Adrianu, si zahraje Šárka Vaculíková a její matku herečka Hana Igonda Ševčíková.

Pokračovat bude na podzim i rodinný sitcom Helena, ke kterému Nova připravila druhou sérii.

Nova odvysílá i řadu zahraničních premiér. Diváci se mohou těšit například na detektivní film Sherlock Holmes v hlavní roli s Robertem Downey jr. a Judem Law, komedii Bejvalek se nezbavíš v hlavní roli s Matthewem McConaugheyem, romantickou komedii Sexy 40, akční komedii Zatím spolu, zatím živi v hlavní roli s Tomem Cruisem a Cameron Diaz, pohádku Jak vycvičit draka, katastrofický film 2012 nebo sci-fi Transformers.

Z českých premiér Nova uvede drama Kawasakiho růže, psychologický film Nevinnost nebo muzikál V peřině.

Filmové hity uvede i Nova Cinema, novinky mohou diváci sledovat i na kanálu Fanda nebo MTV. To chystá na podzim exkluzivní premiéry klipů. Na své si přijdou i sportovní fanoušci na kanále Nova Sport.

„Pokud jde o naši on-line divizi, která se neustále rozrůstá, my chceme dále zkvalitňovat a rozšiřovat naše produkty a služby. Pracujeme na zkvalitnění obsahu našeho portálu Tn.cz, spustili jsme bulvární magazín Prásk.tv a Nova news,“ dodal Andruško.

televize zábava
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...