Hledáme modelky pro přehlídku v Českých Budějovicích
Ilustrační foto: ingimage.com

Hledáme modelky pro přehlídku v Českých Budějovicích

25. 5. 2016

Projekt i60 Senior Fashion aneb Hledáme zralé modelky se představí také v Českých Budějovicích. Módní přehlídku zralých žen uspořádá v tomto městě občanské sdružení Ledax ve spolupráci s Klubem R51 a naším portálem i60.cz.

Pořadatelé nazvali akci spojenou s módou Seniors Defilé 2016. Již nyní se na akci mohou modelky hlásit, a to buď prostřednictvím našeho magazínu (vložením fotky do rubriky i60 senior Fashion a uvedením základních údajů - jméno, věk, bydliště, koníčky), anebo na stránkách obecně prospěšné společnosti Ledax - zde.

Módní přehlídka se uskuteční v průběhu října, přesný termín pořadatelé ještě oznámí.

První letošní módní přehlídka proběhne ve Ville Pellé 

Jak jsme již uvedli, první módní přehlídka letošního roku se uskuteční 15. června ve Ville Pellé na Praze 6, kde se představí osm našich modelek v rámci Fresh Senior festivalu. 

Fresh Senoir Festival, jehož hlavném mottem  je "propojení generací společnými zájmy", startuje už v 11 hodin dopoledne. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program plný tance, hudby i divadla, součástí festivalu bude například kuchařská show, ale i odborné přednášky, semináře a workshopy na téma bezpečnost. 

Náš portál i60 budou reprezentovat nejen modelky, jejichž módní přehlídka přijde na řadu zhruba ve 14 hodin, ukázky ze své básnické tvorby opět zarecitují paní Dana Kolářová a paní Zuzana Pivcová. Zhudebněné básně Zuzany Pivcové pak ve svém recitálu představí pan Lubomír Müller. 

 

 

 

 

 

 

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.