Foto

A je to tady! Magazín i60.cz opět
vyhlásil výsledky čtenářské soutěže

2. 8. 2012

Velká letní soutěž o nejlepší čtenářský příspěvek na téma "Dovolená" již zná své vítěze. V období od 7. června do 29. července jste nám zaslali celkem 213 článků, a to zejména vaše příběhy z dovolené, ale i básně či recepty na letní pochoutky.

Vítězem se stává pan František Mendlík za článek "Atentát na sovětské pionýry v Artěku." Za svérázně vtipný příběh získává pan Mendlík poukaz v hodnotě 5000 korun na ubytování v Chorvatsku, který našemu magazínu věnuje cestovní kancelář Adria Databanka. Do Chorvatska se může podívat díky poukazu v ceně 3000 Kč také paní Zuzana Pivcová za výtečnou osobní zpověď "Mé léto s Angličanem".

Hotel Fontána u proslulé přehrady Lipno pak přivítá hned tři naše čtenářky – paní Hanu Šimkovou (za článek Otrokyní ve Francii), Jitku Chodorovou (Dovolená s dvojčaty) a Hanu Práglovou (seriál o Turecku). Poukazy v hodnotě dvou tisíc korun na ubytování v hotelu Fontána poskytla společnost ÚAMK. Ta ocenila i další dva pilné čtenáře, a to pana Zdeňka Horenského za příběh "Pobyťák v Šilu na Krku" a paní Vendulu Jiráskovou za příspěvek "Opravdový ráj v Českém ráji". Oba získávají od společnosti ÚAMK asistenční karty, které jim mohou pomoci v případě poruchy auta či v jiných nesnázích na silnici.

Zajímavými knižními tituly redakce ohodnotila paní Hanu Procházkovou (Obyčejná česká dovolená), Danu Kolářovou (Cestou necestou za jednou vzpomínkou) a Věru Sehnalovou (Na vlastní riziko aneb do Itálie i bez cestovky).

„Děkujeme všem čtenářům za úžasné příspěvky. Porota měla při výběru opravdu těžkou práci, ale jsem přesvědčen, že byly oceněny ty nejlepší texty, které splňovaly kritéria soutěže. Vítězům gratulujeme a pro ty, kdo tentokrát nevyhráli, máme dobrou zprávu – připravujeme další soutěže o atraktivní ceny, a tak věříme, že budete i nadále našimi pravidelnými čtenáři,“ uvedl Jan Raška, manažer magazínu i60.cz. Podle jeho slov budou příští soutěže určeny zejména pro vášnivé fotografy, kutily a také zahrádkáře.

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...