Máte problémy s močením? Nemusí to být navždy!
FOTO: Naturmed

Máte problémy s močením? Nemusí to být navždy!

2. 6. 2016

V noci se často probouzíte a spěcháte na toaletu. Přes den se trápíte tím, že nemůžete svůj močový měchýř úplně vyprázdnit. Ale potíže s močením nemusí komplikovat váš život nadobro! Nestyďte se za svůj problém a navštivte co nejdříve lékaře. Léčba zvětšené prostaty probíhá ve většině případů pomocí léků na předpis. K normální funkci prostaty napomáhá také kvalitní doplněk stravy ProstaXin.

Zvětšená prostata je postrachem snad každého muže staršího padesáti let. I když se obvykle nejedná o život ohrožující nemoc, většinou výrazně zhorší jeho kvalitu. Mezi nejčastější příznaky zvětšené prostaty patří zejména časté a naléhavé nutkání močit, únik moči, bolesti v podbřišku nebo problémy s vyprazdňováním. Pokud pociťujete tyto příznaky, nevyčkávejte zbytečně celé měsíce, než přikročíte k řešení situace.

prostaxin

 

Léčba zvětšené prostaty je dostupná, účinná a může nepříjemné příznaky s močením zmírnit nebo zcela odstranit. Navštivte nejdříve lékaře, který provede nezbytná vyšetření, abyste zjistili, zda nepohodlí, které pociťujete, není závažnějšího charakteru. Léčba zvětšené prostaty může následně probíhat hned několika způsoby. Zpravidla vám budou předepsány léky. V závažnějších případech se přikročuje k chirurgickému zákroku, který nejčastěji spočívá v odstranění zmnožené tkáně prostaty. Dále se nabízí minimálně invazivní metody, jako je terapie založená na působení vysokých teplot nebo léčba pomocí laseru. S obtížemi mohou pomoci i směsi rostlinných extraktů a dalších přírodních látek. Ty je navíc možné užívat už jako prevenci a předejít tak vzniku nemoci nebo ji alespoň oddálit.

Vhodným produktem je například doplněk stravy ProstaXin. Jeho složení ze Saw Palmetta, zinku, selenu a lykopenu přispívá k normální funkci a zdraví prostaty. ProstaXin je přírodní, účinný, a především bezpečný.

Více informací získáte na bezplatné telefonní lince 800 10 40 40 nebo na stránkách www.naturamed.cz.

zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.