Letní péče od Vichy
Ilustrační foto: L'Oréal

Letní péče od Vichy

1. 6. 2016

MINERALIZUJÍCÍ TERMÁLNÍ VODA VICHY

Mineralizující termální voda Vichy je úžasným pomocníkem pro všechny typy pleti, včetně té citlivé. Byla stvořena v netknuté přírodě chráněné oblasti Auvergne, přímo v srdci Francie. Při své cestě z hlubin vulkánů až do 4 km se postupně obohatila o 15 minerálů, které jsou nepostradatelné pro rovnováhu pleti. Je také termální vodou s největší koncentrací stopových prvků. Kromě osvěžení a zklidnění nabízí tato dynamická voda 3 unikátní vlastnosti pro pokožku:

POSILUJE - má antioxidační účinek a podporuje přirozený systém ochrany pleti.
OBNOVUJE ROVNOVÁHU  - má schopnost vyrovnávat pH pleti.
REGENERUJE - posiluje kožní bariéru a zlepšuje kvalitu kůže.  

Posílená pleť bude lépe odolávat externím a interním vlivům, např. UV záření, znečištění, stresu nebo kouření. Po aplikaci vody bude pokožka zklidněná, lépe hydratovaná, zářivá a méně mastná. Zároveň nabízí i jedinečné osvěžení při vysokých teplotách a je tedy ideálním letním společníkem.    

 Vichy1

NEOVADIOL Compensating Complex

Navrací pleti mladistvější vzhled Dostupný ve 2 variantách:

Pokroková remodelační péče pro normální až smíšenou pleť Jemná a krémová textura s „cushion“ efektem se lehce roztírá a dodává pleti intenzivní svěžest, hebkost a hloubkovou hydrataci. Bílá mikro-perleť rozjasňuje vzhled pleti.  

Pokroková remodelační péče pro suchou pleť

Tato příjemná, jemná a zároveň intenzivně hydratační emulze dodává pleti lipidy, které kompenzují její suchost. Bohatá textura je nemastná a nelepí, vstřebává se do pleti a zanechává ji ultra-jemnou a bez lesku.  

vichy2

 MICELÁRNÍ VODA VICHY PURETÉ THERMALE

Je obohacena o termální vodu z Vichy, lázeňského města v srdci Francie. Termální voda je vzácná a aktivní díky obsahu kombinace 15 různých minerálů. Navíc obsahuje zklidňující vitamin B5 a hydratační glycerin, díky němuž zanechává pleť hebkou, hydratovanou a vláčnou. Micelární voda nabízí řešení 3 v 1: v jednom kroku, čistí, tonizuje a odličuje oči. Po použití je pleť dokonale odlíčená a bez pocitů diskomfortu. Je hypoalergenní. Neobsahuje parabeny, mýdlo ani alkohol. Pro její účinnost, praktické a snadné použití patří mezi nejprodávanější přípravky značky Vichy.          

 

vichy3                     

kosmetika
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.