Naše tipy: zítra sledujte české fotbalisty, ve středu přijďte na Fresh senior festival!
Foto: uefa.com

Naše tipy: zítra sledujte české fotbalisty, ve středu přijďte na Fresh senior festival!

12. 6. 2016

Češtá fotbalová reprezentace se zítra poprvé představí na evropském šampionátu ve Francii. A hned na úvod ji čeká hodně silný soupeř - Španělsko, obhájce posledního evropského titulu! Omlazený český tým má mezi sebou dvě zkušené opory - záložníka Tomáše Rosického a brankáře Petra Čecha. Jenže ani jeden z nich zrovna nejlepší formou neoslňuje. Rosický v Arsenalu kvůli zraněním skoro nehrál (a také proto s ním už tento klub neprodloužil smlouvu), Petr Čech měl na závěr sezony poměrně velké výkyvy, v některých zápasech pouštěl poměrně laciné góly.

Pro český tým to tedy bude pořádná zkouška, záležet hodně bude na taktice, kterou zvolí protřelý trenér Pavel Vrba. A také na momentální formě Španělů, kteří měli v přípravných zápasech problémy a navíc těsně před šampionátem ztratili svou brankářskou jedničku De Gea, jenž byl obviněn, že se zapletl do sexuální aféry v roce 2012.

Jak tedy skončí utkání Česko-Španělsko? Tipněte si! Fotbalová tipovačka portálu i60 je na startu, tipovat můžete po celou dobu evropského šampionátu až do 10. července. Hraje se o skvělé čelové svítilny Petzl Kikkina. Tipovat můžete zde.

 

Modelky před Villou Pellé

 

Modelky, písně a básně ve Ville Pellé

Ve středu 15. června se ve Ville Pellé na Praze 6 (Pelléova ulice) uskuteční další ročník Fresh senior festivalu, který pořádá občanské sdružení Porte. Vedle tanečních vystoupení, kuchařské show, Ivana Mládka a celé řady workshopů se na festivalu představí také řada čtenářů našeho portálu i60. Krátce po 14. hodině představí naše modelky z projektu i60 Senior Fashion módu z butiku The best second moda. Krátce po 15. hodině si budete moci na hlavním podiu poslechnout Lubomíra Müllera, který poprvé veřejně zazpívá své písně na slova Zuzany Pivcové. Ta společně s Danou Kolářovou přednese své vybrané básně, a to zhruba před 16. hodinou. Zveme vás jménem portálu i60 na Fresh senior festival, kde budete moci strávit celý den v příjemné společnosti a obklopeni spoustou zábavy.

Naše soutěže

A jako vždy v neděli jsme vylosovali vítěze vědomostního kvízu, kterým je tentokrát paní Jarmila Fialová. Získává od nás filmové DVD a stejnou cenu pošleme za 5 zveřejněných fotografií také paní Soně Prachfeldové. Gratulujeme!

 

Květná zahrada v plné kráse

 

Milé čtenářky, milí čtenáři, léto je za dveřmi, mnozí z vás už možná brzy vyrazí na dovolenou do zahraničí či po vlastech českých. Ať budete kdekoli, mějte se krásně a nezapomínejte ani na portál i60. Budeme se těšit na vaše příspěvky - reportáže, cestopisy, příběhy, ale i básně či krásné fotografie.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

 

 

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.