26 hodin bez tebe
Ilustrační foto: pixabay.com

26 hodin bez tebe

1. 8. 2012

Pohladila jsem tě a odvezla k panu doktorovi, aby tě vyléčil. Měla jsem velkou obavu z toho, co ti najde a zda vůbec pozná, proč tvůj mozek vynechává. Už za 2 hodiny bylo tady bez tebe tak prázdno a smutno. Můj pohled se neustále stáčel na místo, kde jsi nejčastěji byl. Prázdná židle, prázdný psací stůl a já byla každou minutou nedočkavější, abys už byl tady se mnou.

Celý den jsem chodila od ničeho k ničemu s mobilem v ruce a čekala na zavolání lékaře, tak, jak jsme se dohodli. Odpoledne už jsem nedočkavě vytáčela číslo na lékaře, abych se dověděla, co vlastně s tebou je. Bohužel, ozvalo se jen "litujeme, ale volaný se nehlásí, zkuste zavolat později".To už mi bylo jasné, že strávím noc bez něj.

Spánek dlouho nepřicházel, stále jsem myslela na to, co všecho jsem se od něho dověděla, co všechno jsme za ty 3 roky spolu prožili, na jeho jasné světlo, které z něho vždy vyzařovalo, a strašně jsem si přála mít ho zas u sebe. Ranní kávu jsem každý den pila v jeho blízkosti, celá nedočkavá, abych se dověděla, co se událo nového  Uvědomila jsem si v tu chvíli, že jsem na něm strašně závislá.

Počítám hodiny, jak dlouho je pryč, nemám stání, beru mobil a konečně slyším "váš miláček je v pořádku, můžete si ho vyzvednout." Jak mně se ulevilo! Beru schody po dvou jako mladice, ani do kopce nezvolním. Udýchaná beru za kliku a už držím v náručí svého miláčka, vyslechnu rady, jak ho ošetřovat, aby mi vydržel co nejdéle. Zaplatím poplatek a spěchám domů, abych byla co nejdříve s ním o samotě. Něžně ho beru do dlaní a šeptám mu "bylo tady bez tebe tak smutno, ty můj  milovaný černý krasavče NOTEBOOKU!

 

Z archivu - náš portál obsahuje přes 5 000 příspěvků, nejrůznějších příběhů ze života čtenářů, vzpomínek, ale i cestovatelských tipů, rad či gastronomických receptů. Připomeňme si vybrané příspěvky, které obohatily tento portál. Patří k nim i tento, který jste si právě přečetli.

Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%