Fotosoutěž  na téma Obrázky léta
Ilustrační foto: pixabay.com

Fotosoutěž na téma Obrázky léta

19. 6. 2016

Čas letí jako bláznivý, jaro je na odchodu a léto už zase za dveřmi. Zde na portále i60 jej přivítáme další fotosoutěží s názvem "Obrázky léta". Podobně jako u jarní fotosoutěže, i nyní oceníme tři nejzajímavější snímky velkokapacitními flahdisky a ze všech soutěžních fotografií vybereme na konci roku snímky do společného kalendáře 2017.

Pravidla soutěže

Fotosoutěže "Obrázky léta" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři magazínu i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící může do soutěže vložit tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře, který se v sekci Soutěže objeví v úterý 21. června. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií pořízených v průběhu letošního léta. (Upozorňujeme, že fotografie stažené z internetu či snímky z minulých let, budou ze soutěže vyřazeny). Ke každému snímku musí být uveden titulek a krátký popisek, kdy a kde byl snímek pořízen. Soutěž bude trvat až do neděle 4. září 2016. Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 10 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv. Dva vítězné snímky vyberou členové redakce, třetího vítěze budou vybírat mezi sebou sami soutěžící, kteří v diskusích u článku označí jméno autora a název snímku (nesmí označit svůj snímek). Autoři vítězných fotografií budou vyhlášeni v neděli 11. září 2016

Protože víme, že jste skvělí fotografové, už nyní se těšíme na vaše obrázky léta!

Několik úprav, změn a novinek

První změna se týká rubriky FOTO DNE. Již dále nebudeme oceňovat autory pěti vydanách snímků věcnou cenou. Tato rubrika bude i nadále soutěžní, ovšem "cenou" pro autora bude vydání fotografie na točícím se karuselu. Druhou změnou bude úprava hlasování v rubrice Líbí/Nelíbí, kdy budou moci dávat plusy a minusy pouze registrovaní čtenáři. Tuto úpravu zavedeme v průběhu příštího týdne. Další úprava se týká Společného profilu, na který je možné dávat příspěvky a snímky ze společných akcí. Heslo k tomuto profilu bude na vyžádání u redakce na e-mailu i60@i60.cz. První novinkou bude rubrika "Domácí mazlíčci", kde budete moci vkládat své příspěvky o vašich pejscích, kočičkách, rybičkách a dalším zvířectvu, které si doma laskáte. S novou rubrikou budou souviset i další novinky, které přineseme v následujících týdnech (ostatně, těch novinek na portálu bude více, v současné době na nich pracujeme).

Beze změn zůstává naše dlohodobá soutěž - vědomostní kvíz. Náš losovací program tentokrát určil jako vítěze pan Milan Trnku. Gratulujeme!

A nezapomeňte také na naši velkou fotbalovou tipovačku, ve které se hraje o čelové svítilny Petzl Tikkina. Ještě stále můžete začít tipovat, rozdáváme denně kolem 15 bodů! 

Na houby!

A na závěr potěšíme všechny milovníky houbaření. Deník MF DNES od zítřka 20. června bude po celý týden vydávat atlas hub. Zaměří se nejen na nejoblíbenější houby našich lesů, ale i desítky méně zmámých, a přitom výtečných hub. A samozřejmě upozorní na ty jedovaté. Více se o seriálu MF Dnes můžete dozvědět zde.

 

Houby

 

Milé čtenářky, milí čtenáři, přejeme vám krásné léto a co nejvíce úlovků- těch fotografických i houbařských. A prosíme, nenechte si je pro sebe, ukažte nám je na portále i60!

Tahle země není jenom pro mladý! 

 

 

 


 

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%